1 jaar geworden en dat moet groots gevierd worden. Alle verjaardagen van de kinderen vieren we uitbundig op het kinderdagverblijf.

Verjaardag vieren

Als een kindje jarig is vieren we altijd de verjaardag ook op het kinderdagverblijf. De kinderen worden dan lekker en gezellig in het zonnetje gezet.

Zowel de verjaardagen van de medewerkers als die van de kinderen worden gevierd. De groepsruimte wordt versierd en we zingen voor de jarige job. De kinderen mogen uiteraard trakteren. Kies voor een gezonde traktatie. Dat is niet alleen lekker, maar ook leuk!

Zingen

We zingen altijd voor de jarige, met een mooie hoed op wordt ervoor de jarige job een paar verjaardagsliedjes gezongen. En vooral de Hoera op het laatst wordt het hardst geschreeuwd! als er iemand jarig is krijg die ook vaak een kado.

Kado

De jarige job krijgt bij Jillz kinderdagverblijf altijd een kado, De kinderen maken iets en ze krijgen iets van het kinderdagverblijf, dat is afhankelijk van hun leeftijd. De kinderen mogen dan aangeven wie er een kadootje wil geven aan de jarige. Elke keer kiezen we een andere uit die het mag geven, de meeste willen dat namelijk wel, dat vinden ze heel stoer. Of soms geven ze het ook samen.

Kusje

We zingen ook vaak het liedje : een kusje, een kusje en kusje hoort erbij….. en ja hoor en willen heel vaak kindjes elkaar een kusje geven, dat is zo lief om te zien. Het worden echte kameraden van elkaar.

Gezonde traktaties

Bij een verjaardag vieren hoort vaak ook een traktatie, dat hoeft niet maar mag wel. We vragen dan altijd aan ouders om zoveel mogelijk een gezonde traktatie uit te delen. Met fruit kan je hele leuke en lekkere dingen maken en de kinderen zien dan alleen maar het mooie gerecht en zien niet dat het bv een banaan is. Voor leuke ideeën mag je altijd een pedagogisch medewerker of het traktatie boekje inkijken.

Aanmelden

Mocht u uw kind(eren) willen aanmelden dan kan dat via www.jillzkinderdagverblijf.nl/aanmelden

Het Palet

Voor meer info over het Palet zie hier www.hetpalet-zuid.nl

Foto’s van Jillz Kinderdagverblijf klik hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.