Afscheid nemen is zwaar, na 4 jaar gaan de kinderen naar school en komen in weer in een nieuwe fase.

4 jaar geworden

Als de kinderen 4 jaar geworden zijn gaan ze naar de basisschool. Maar omdat sommige al voor de vakantie jarig waren zijn ze bij Jillz Kinderdagverblijf gebleven tot na de zomervakantie.

We konden daardoor lekker lang van een aantal kinderen genieten.

Het is wel snel gegaan, de jaren vliegen voorbij.

Basisschool Het Palet

De meeste kinderen van Jillz Kinderdagverblijf gaan naar een school in de buurt, bijvoorbeeld naar basisschool het Palet. Deze school is om de hoek van Jillz. Hierdoor zien we de kinderen regelmatig bij ons langskomen. Want ook al zijn ze er op een gegeven moment aan toe, missen ze ons nog heel erg.

We zien daarom nog vaak even “oud” kinderen langskomen om ons even te knuffelen.

Feestje vieren

Als kinderen jarig zijn vieren we altijd een feestje. We hangen slingers op en ballonnen, we zingen dan voor de jarige en de jarige krijgt een kadoojte.

Daarna mag de jarige zijn of haar traktatie uitdelen.  We vragen aan ouders om iets gezonds uit te delen. Kinderen vinden dat ook erg lekker en het gaat vaak om de verpakking.

Er wordt met fruit de mooiste creaties gemaakt. Erg leuk hoe ouders hun best doen om iets bijzonders ervan te maken.

Voor het afscheid krijgen kinderen altijd iets speciaals. Ze mogen een beker verven en die doen we dan in de oven zodat het erop blijft en ze een echte aandenken aan Jillz Kinderdagverblijf hebben.

Ook krijgen ze schoolspulletjes van ons, een broodtrommel, beker en/of fruit bakje mee, dit kunnen de kinderen gebruiken om hun broodje en fruit mee te nemen. Ook krijgen ze natuurlijk een mooie muts en een hele dikke knuffel van ons.

Dag kinderen veel plezier op school.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Voor meer afscheid foto’s zie hier.