Met het hele team gingen we het Amsterdamse Bos in, samen gingen we ontdekken, leren, lachen en genieten van de omgeving. In groepjes van 4 personen gingen we apart van elkaar een tour door het bos doen. We kwamen veel moois tegen, beestjes, bladeren en vooral veel verschillende paddenstoelen. Het zag er prachtig uit en nu stonden we bij alles even stil in het Amsterdamse Bos. We waren met elkaar op pad omdat we een studiedag hadden.

Studiedag 2021

In de ochtend hebben we een cursus gehad van de logopediste, de logopediste kwam een nieuwe training geven die aansloot op onze training van 2017 “vervolg spraaktaal stimuleren”. Het was een interessante, boeiend ochtend waarin we weer veel geleerd hebben waar we iets mee kunnen en aan kunnen bieden aan de kinderen.

Natuur

Wij vinden het belangrijk om met de kinderen naar buiten te gaan, of zoals nu in de herfst op zoek te gaan naar bladeren, beukennootjes of andere mooie spullen.

Voor meer info over het Amsterdamsebos.

Aanmelden

Mocht u uw kind(eren) willen aanmelden dan kan dat via www.jillzkinderdagverblijf.nl/aanmelden

Het Palet

Voor meer info over het Palet zie hier www.hetpalet-zuid.nl

Foto’s van Jillz Kinderdagverblijf klik hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.