Het is weer appels plukken tijd. Met de appels hebben de kinderen heerlijke appelflappen gebakken. en bij bakken hoort ook tussendoor snoepen.

Landgoed de Olmenhorst

Jaarlijks gaan we met de familie appels plukken bij Landgoed de Olmenhorst. en elk jaar hebben we gelukt dat het prachtig weer is. Op het landgoed kan je verschillende appels plukken. Het is wel even klimmen en zwaar tillen maar om daarna er lekkere appelflappen of appeltaart van te maken is het allemaal waard.

Appelflappen bakken

Samen met de kinderen hebben we heerlijke appelflappen gebakken. De appels zijn in kleine stukjes gesneden, beetje appelstroop toegevoegd en dan wikkelen in bladerdeeg. Daarna gingen ze de oven in. De ruimte rook al heerlijk naar appeltaart.

Peutergroep

De peutergroep is al goed op start en gaat erg goed, de kinderen en ouders vinden het erg leuk en dat is fijn om te zien.

Peutergroep van 2 tot 4 jaar

Het wordt een peutergroep van 2/2,5 tot 4 jaar.

Ons visie is om de kinderen op spelenderwijze nog meer uitdagingen te geven en gerichte peuteractiviteiten met de kinderen te doen.

Ook leren ze zich al vertrouwd te voelen met de basisschool. We mogen namelijk af en toe (samen) buitenspelen bij het kleutergebouw, bij een aantal activiteiten aanhaken bij Het Palet Zuid zoals het Sinterklaasfeest of de verschillende thema’s waar de school mee bezig is. En op sommige momenten kunnen we ook nog gebruik maken van de gymzaal, hoe leuk is dat!

Mocht u uw kind(eren) willen aanmelden dan kan dat via www.jillzkinderdagverblijf.nl/aanmelden

Meer informatie over de nieuwe groep vind je op de pagina Locaties en we houden je natuurlijk graag op de hoogte in de blog!

Wie zijn wij?

Jillz Kinderdagverblijf is al meer dan 10 jaar gevestigd op de Lindenlaan 388 in Amstelveen.

Wij zijn een kleinschalig, huiselijke kinderopvang voor 0 tot 4 jaar oud.

De kinderen verblijven in een veilige en stimulerende omgeving, waarin zij zowel veel plezier hebben als zich goed kunnen ontplooien. Om deze pijlers te bereiken, wordt door ons veel aandacht besteed aan kwaliteit en verzorging. Ook besteden we veel aandacht aan gezonde voeding, bewegen en natuur.

Lees meer informatie over ons beleid en werkwijze! Heeft u een vraag? Stuur een mailtje naar info@jillzkinderdagverblijf.nl  t.a.v. Patricia van Ophemert.

School Het Palet Zuid

Meer informatie over het basisschool Het Palet Zuid vind je op hun website: www.hetpalet-zuid.nl.

Voor meer foto’s zie hier.