Met die mooie weer kunnen we weer lekker de hele dag buiten spelen en daarmee bijvoorbeeld autoracen. De jongens en meisjes hebben opeens eer de auto’s ontdekt.

Met een lange stoet rijden ze achter elkaar. Het lijkt een echt autorace zo hard gaan ze maar ze letten gelukkig wel goed op de andere kinderen.

Max verstappen

Misschien zit er wel een Max Verstappen in spee op een van de raceauto’s je weet het maar nooit. Maar met dit weer kunnen we lekker buiten spelen.

Buiten spelen

Wat boffen we maar met dit mooie weer, hierdoor kunnen we heerlijk lang buiten spelen. De kinderen vinden dit erg fijn en heerlijk. Ze genieten ervan. Het leuke is dat soms de speelauto’s in zijn en dan weer de zandbak.

Speelauto’s

De speelauto’s zijn erg in trek bij de kinderen. Op dit moment is vooral de rode auto erg interessant bij de jongens. Als ze naar buiten rennen willen ze allemaal de rode, maar gelukkig zijn er nog een paar andere mooie blauwe of loopfietsen die ook erg geliefd zijn.

Jongens en meisjes spelen dan met elkaar. En racen achter elkaar over het speelplein heen, broem broem wat gaan we hard.

Voor meer foto’s zie hier.