We hebben een baby shower voor onze zwangere collega gehouden. De kinderen hebben iets mooi’s gemaakt. Een mobiel.

Baby mobiel

Als er iets bijzonders is dan vieren we dit ook altijd met de kinderen. zoals nu onze hoog zwangere collega met verlof gaat. De kinderen hebben daarom iets mooi’s voor haar gemaakt.

De kinderen hebben van papier babyflesjes gekleurd en mooi gemaakt zoals ze zelf willen. Daarna hebben we alle babyflessen aan touwtjes opgehangen zodat het een baby mobiel is geworden.

De kinderen vonden hem prachtig en hebben hem met een aantal kinderen persoonlijk overhandig. Onze zwangere collega’s is er heel blij mee en gaat hem zeker ophangen in de baby kamer. Van al haar collega’s heeft ze cadeautjes ontvangen.

Cadeautjes

Als je voor het eerst een baby krijgt en ook een van de eerste collega’s zwanger is dan wordt dat nog groter gevierd met een baby shower. We hebben daarom voor onze zwangere collega’s geld ingezameld. Met dat geld hebben we allemaal leuke cadeautjes gekocht. Heel veel kleding. Al die kleine kleertjes zijn ook zo schattig, de twee collega’s konden daarom ook niet kiezen. Daarom hebben de collega’s maar de hele winkel leeg gekocht. Ook zijn er leuke gympen en sokjes gegeven. Maar ook een heel leuk zelf gemaakt tegeltje wat je kan ophangen in de baby slaapkamer.

Na alle cadeautjes uitgepakt te hebben zijn we wat gaan drinken met zijn allen.

Drinken

Om het toch nog even gezellig af te sluiten hebben we even wat gedronken met elkaar. Dat was erg gezellig en ook goed voor het teamgevoel. Het was een geslaagde baby shower.

Voor meer foto’s klik hier.