Een paar keer per jaar hebben wij een bedrijfsfeestje bij Jillz, ook wel teamuitje genoemd. Deze uitjes zijn altijd gezellig en verrassend. Doordat elke keer iemand van ons team het uitje organiseert is het altijd weer iets anders en komen we op de leukste grappigste plekken voor een bedrijfsfeestje. Ook de stagiaires gaan gezellig mee. Het bedrijfsfeestje is een gezellig teamuitje.

Teamuitje

Twee keer per jaar hebben wij een teamuitje. Samen gaan we dan met alle collega’s iets leuk doen om elkaar beter te leren kennen en het is gelijk teambuilding. We doen altijd verschillende dingen met elkaar. We hebben bonbons gemaakt, fotoshoot, taarten en cupcakes maken, naar Amsterdam centrum,  paardrijden op Texel of naar een escaperoom. Dit keer konden we helaas wat minder en zijn we daarom Amsterdam in gegaan en hebben daar heerlijk gegeten. Daarna nog even heerlijk met elkaar gedanst. Op naar het nieuwe feestje!

Ben je op zoek naar een leuke baan

Collega gezocht. We hebben een vacature pedagogisch medewerker open staan. We hebben al een groot en vast team, maar wij vinden het altijd fijn om extra handen op de groep te hebben zodat de kinderen meer aandacht krijgen en de leidsters iets minder druk.

Pedagogisch medewerker gezocht

Voor onze kleinschalige kinderopvang in Amstelveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker. Voor meer info zie Jillz Kinderdagverblijf of neem contact op met P. van Ophemert info@jillzkinderdagverblijf.nl

Aanmelden

Mocht u uw kind(eren) willen aanmelden dan kan dat via www.jillzkinderdagverblijf.nl/aanmelden

Het Palet

Meer info over het Palet zie hier www.hetpalet-zuid.nl

Foto’s van Jillz Kinderdagverblijf klik hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Zie foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.