We zijn samen met de kinderen naar de mooie bloementuin gegaan.  Gaan we met de bolderkar vroegen de kinderen.

Bolderkar

We hebben de bolderkar gepakt en samen met alle kinderen hebben we een rondje gelopen naar de mooie bloementuin. In de bloementuin zijn alleen maar mooie witte bloemen, een grote, mooie bloesem. Onderweg hebben we leuke, gezellige liedjes met de kinderen gezongen. Vooral het liedje over de krokodil, die uiteindelijk in je bil bijt is favoriet. We hebben het wel tien keer achter elkaar gezongen. Soms zongen ze mee en soms alleen het laatste stukje “bijt hij in je bil!”. Daarna kwam  het liedje van de olifantje aan de beurt. Vooral olifantje op het strand was nu in trek. Eerst was het olifantje in het bos maar nee die vonden ze niet meer leuk.

Witte bloesem

Alleen maar witte bloemen zagen we, rondom stonden we in een mooie witte bloesem. De bloemen stonden prachtig ze waren nu net op hun mooist.

De bloemen waren nog allemaal intact en maakte het juist zo mooi. De kinderen vroegen of ze mochten ruiken, want het rook zo lekker.

Geur

De geur van de witte bloemen was zeer krachtig, het rook er naar heerlijk eten met kruidige specerijen. Alle kinderen kregen direct trek in iets lekkers. Maar doordat het zo mooi was wilde ze er nog heel lang blijven en naar kijken. En vooral een bloemen plukken was toch wel favoriet onder de kinderen.

Bloemen plukken

De verleiding was te groot om niet een bloemetje te plukken, omdat er zoveel stonden en er ook een paar jongens de bloem voor hun vriendinnetje en of moeder wilde plukken mocht het voor deze keer. Oh zo lief hoe hij het bloemetje aan het meisje gaf. Het meisje vond het nog wel een beetje spannend en keek star voor zich uit.

Schoolfotograaf

We hebben hier ook de schoolfoto’s van de kinderen gemaakt.

Voor meer foto’s klik hier.