We hebben de bloemetjes weer buiten gezet. Het is zo lekker zonnig zo vroeg in het jaar dat we toch maar besloten hebben om vrolijke gekleurde bloemetjes te planten in de bakken aan ons hek.

Het ziet er meteen fleurig uit. W

Uitdagende tuin

We proberen altijd voor de kinderen er een uitdagende tuin van te maken. door speelse attributen erin te leggen en veel natuurlijke materialen te gebruiken.

Lente

het lijkt wel lente met dit mooie zonnig weer. We zijn heel benieuwd of het zo blijft of at we toch nog een koude tijd krijgen.

Bloembollen

Als je in de lente wilt genieten van de bloeiende bollen moet je er op tijd bij zijn. De herfst is namelijk hét moment om (voorjaarsbloeiende) bollen te planten, zoals tulpen, narcissen, blauwe druifjes, sneeuwklokjes en krokussen. Zo geniet je al vroeg in de lente van heel veel kleurenpracht. In het voorjaar kun je zomerbloeiende bollen gaan planten. Als je het goed aanpakt kun je zo maandenlang genieten van bloembollen in je tuin.

Soorten bloembollen

Kleur in de tuin zorgt voor een tevreden glimlach. Het is een niet alleen een lust voor het oog, maar maakt alles ook meteen een stuk gezelliger. Er zijn bollen in allerlei soorten en maten. De belangrijkste verdeling die we kunnen maken is dat er voorjaarsbollen en zomerbollen zijn: