Met dit mooie weer gaan we regelmatig met de bolderkar erop uit. De kinderen vinden dat hartstikke leuk. We gaan er dan gezellig op uit bijvoorbeeld naar de speeltuin.

Speeltuin

Op elke hoek in Amstelveen keizer Karel buurt hebben we wel een leuke speeltuin. Alle speeltuinen zien er in Amstelveen anders uit. Daarom trekken we vaak met de bolderkar naar verschillende speeltuinen toe. je hebt grote waar bijvoorbeeld een groot klimschip staat en schommels en een zandbak. Maar er zijn ook kleine waar een wipkip staat, zandbak en een treintje waarin je kan klimmen en glijden. Maar bij de grote speeltuin heb je ook een grasveld waar je an kan picknicken.

Picknicken

Als het echt heel warm weer is gaan we lekker met de bolderkar erop uit naar een speeltuintje met een groot grasveld. We nemen dan broodjes en drinken mee en gaan daar dan lekker en gezellig op een kleedje picknicken. Lekker een boterhammetje eten en water drinken. Daarna kan er nog heel even gespeeld worden voor we terug naar Jillz Kinderdagverblijf gaan om dan lekker te gaan slapen want van zo’n tochtje wordt je wel een beetje moe. Maar je hebt ook andere speeltuintjes, bijvoorbeeld een waar een pierenbadje is.

Pierenbadje

We gaan ook af en toe met de bolderkar met de kinderen naar het pierenbadje toe. De kinderen kunnen dan heerlijk met het water spelen. Lekker nat worden en daarna opdrogen en naar huis.

Voor meer foto’s zie hier.