Met dit mooie weer gaan we regelmatig met de bolderkar erop uit. De kinderen vinden dat hartstikke leuk. We gaan er dan gezellig op uit bijvoorbeeld naar de speeltuin.

Speeltuin

Op elke hoek in Amstelveen keizer Karel buurt hebben we wel een leuke speeltuin. Alle speeltuinen zien er in Amstelveen anders uit. Daarom trekken we vaak met de bolderkar naar verschillende speeltuinen toe. je hebt grote waar bijvoorbeeld een groot klimschip staat en schommels en een zandbak. Maar er zijn ook kleine waar een wipkip staat, zandbak en een treintje waarin je kan klimmen en glijden. Maar bij de grote speeltuin heb je ook een grasveld waar je an kan picknicken.

Picknicken

Als het echt heel warm weer is gaan we lekker met de bolderkar erop uit naar een speeltuintje met een groot grasveld. We nemen dan broodjes en drinken mee en gaan daar dan lekker en gezellig op een kleedje picknicken. Lekker een boterhammetje eten en water drinken. Daarna kan er nog heel even gespeeld worden voor we terug naar Jillz Kinderdagverblijf gaan om dan lekker te gaan slapen want van zo’n tochtje wordt je wel een beetje moe. Maar je hebt ook andere speeltuintjes, bijvoorbeeld een waar een pierenbadje is.

Pierenbadje

We gaan ook af en toe met de bolderkar met de kinderen naar het pierenbadje toe. De kinderen kunnen dan heerlijk met het water spelen. Lekker nat worden en daarna opdrogen en naar huis.

Voor meer foto’s zie hier.

Regelmatig gaan we met de kinderen op stap. Soms naar de bibliotheek of naar het bejaardentehuis maar ook naar de speeltuin die we op elke hoek hebben.

Speeltuin

Met dit mooie weer gaan we weer vaak erop uit. We gaan dan met de kinderen op stap. In Amstelveen heb je op elke hoek wel een leuk speeltuintje.

De kinderen vinden dat hartstikke leuk als ze even iets anders doen en zijn. In de speeltuin hebben ze verschillende spel attributen staan.

De speeltuin om de hoek heeft een glijbaan, een klimrek, schommels, wipstoelen en een zandbak. Een voor een willen ze dan klimmend omhoog. We helpen ze natuurlijk wel maar de kinderen vinden dat hartstikke leuk. Omdat het nog best koud is gaan we niet met de bolderkar maar met de evacuatietouw.

Evacuatie touw

Als we niet met de bolderkar gaan kunnen we met de evacuatietouw. We hebben een evacuatietouw om zo met alle kinderen naar buiten te kunnen gaan. Ze kunnen dan aan elk rondje zich vasthouden. Er gaan dan een aantal leidsters mee die alles goed in de gaten kunnen houden.

Natuurlijk spelen

Onder de noemer natuurlijk spelen worden speeltuinen zo ingericht dat er meer beroep wordt gedaan op de creativiteit en verantwoordelijkheid van de spelende kinderen, en wel met toepassing van natuurlijke, ecologisch verantwoorde, duurzame spelmaterialen.

Kinderen leren zo onder andere op natuurlijke wijze met (hun eigen) grenzen om te gaan. Losse speelelementen kunnen dan bestaan dan uit losliggende takken waarmee zelf gebouwd kan worden. Bij deze tendens van natuurlijk spelen worden rubbertegels bij voorkeur niet toegepast en worden doornenstruiken of brandnetels niet per se gewied. Verdere aankleding is vaak bijpassend in de natuur met houten hekwerk of een houten schuur/gebouw. Met het ‘vergroenen’ van de traditionele speelpleinen wordt er met natuurlijke objecten zoals planten, heggen, bosschages en dergelijke een zich voortdurend dynamisch ontwikkelend beeld gecreëerd.

Voor meer foto’s zie hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Wij zijn al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz kdv is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.