Vandaag waren we met de bolderkar op stap. De kinderen vinden het altijd erg leuk, en ook spannend als we met de bolderkar op stap gaan.

De kinderen krijgen dan allemaal een veiligheidshesje aan.

Veiligheidshesje

Om goed op te vallen voor fietsers en automobilisten krijgen alle kinderen een geel hesje aan. Dit is een veiligheidshesje en zo vallen alle kinderen goed op voor het verkeer.

Maar ook voor ons is het duidelijk zichtbaar mochten er nog andere kinderen bij de speeltuin spelen.

Speeltuin

Op elke hoek in Amstelveen zit er wel een leuk kinderspeeltuin. Elke speeltuin is anders, de ene heeft schommels en klimrek. Maar de andere juist een glijbaan, klimrek en bijvoorbeeld een zandbak.

Zo is elke speeltuin weer een nieuw spannend avontuur om naar toe te gaan. We wisselen het dan ook steeds af. Vaak gaan we met de kinderen op stap door met de bolderkar te gaan.

Bolderkar

Als we op stap gaan met de bolderkar genieten te kinderen enorm. Ze vinden het zo leuk om te rijden. We zingen dan liedjes met elkaar en kijken goed om ons heen om te zien wat er allemaal is. Bijvoorbeeld wat er bloeit en groeit. Maar ook wat er op straat loopt.

Vandaag zijn we naar de speeltuin geweest waar we van de glijbaan af konden gaan. Maar ook op de wipkip konden zitten en daarna nog lekker schommelen. Maar wat kwam er nou langs gelopen.

Een hele witte kat en hij vond het erg gezellig bij ons, want hij wilde lekker geaaid worden. Hij zei de hele tijd maar miauw, miauw.

Daarna hebben we nog lekker geklommen tussen de touwen, dat is best wel spannend, maar de leidsters letten heel goed op ons. Maar soms vind ik het ook leuk dat ik het alleen mag doen.

voor meer foto’s klik  hier.