Brede school

Door de brede samenwerking met BSO KindZijn en de school het Palet Zuid in de Keizer Karel buurt, is er een nieuwe Brede School ontstaan.

Op deze manier kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar een doorgaande leerweg maken.

Wat is een brede school?

Een brede school is een school die meer dan alleen onderwijs verzorgt. De school kiest voor een bredere maatschappelijke functie. Dat doet ze samen met andere partijen die zich bezighouden met opgroeiende kinderen. Zo kunnen ze de ontwikkelingskansen van kinderen vergroten en verrijken.

Samenwerking

Jillz Kinderdagverblijf heeft een samenwerking en extra diensten met verschillende bedrijven.

Hieronder staan deze vermeld.

BSO KindZijn

BSO KindZijn is een kleinschalige buitenschoolse opvang voor basisschool kinderen. Doordat we niet zo groot zijn, kunnen we veel aandacht aan de ontwikkeling van de kinderen geven. We luisteren graag. Laten de fantasie en belevingswereld van kinderen de vrije loop. Ontdekken graag de unieke kwaliteiten van elk kind. En stimuleren we om hun eigen ontdekkingstocht te volgen!

Bij BSO KindZijn worden de kinderen met zorg opgevangen. Uiteraard door onze ervaren en HBO-geschoolde pedagogische begeleiders. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen met plezier naar onze BSO komen. Daarom verzorgen wij iedere dag leuke en sportieve activiteiten!

Voor meer informatie zie hier www.kindzijn.com

Palet Zuid

Palet Zuid: ‘Kleine school met groots onderwijs’

Zoals een kunstschilder op zijn palet de verf mengt en een kunstwerk maakt, zo maken wij met elkaar onze school, Palet Zuid. In al zijn diversiteit zijn we een kleurrijke school met veel persoonlijke aandacht. Zo geven we onderwijs aan onze leerlingen gericht op hun toekomst.

Geregeld contact tussen school en thuis vinden wij belangrijk. Open communicatie en betrokkenheid van ouders vinden we niet alleen prettig, maar ook noodzakelijk. Het gaat tenslotte om uw kind!
Onze belofte: We begeleiden uw kind in het groot en ‘groots’ worden.

 Zes redenen om voor het Palet Zuid te kiezen klik hier

Voor meer informatie zie hier www.het palet-zuid. nl

 

Extra diensten

Bij voldoende vraag biedt Jillz Kinderdagverblijf graag de volgende extra diensten aan:

• www.minniemona.nl, de leukste spulletjes voor je baby of om kado te doen
• Kinder EHBO-cursus
• Kinderkapper
• Kinderschminken
• Kinderfotograaf: vrolijke en spontane kinderfotografie op locatie door Dora Barens. Zie www.dorabarensfotografie.nl