Brede school

Een leerweg van 0 tot 12 jaar

Nieuwe Brede School in Amstelveen

Door de brede samenwerking met BSO KindZijn en de school het Palet Zuid in de Keizer Karel buurt, is er een nieuwe Brede School ontstaan. Op deze manier kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar een doorgaande leerweg maken.

 

Wat is een brede school?

Een brede school is een school, die meer dan alleen onderwijs verzorgt. De school kiest voor een bredere maatschappelijke functie. Dat doet ze samen met andere partijen die zich bezighouden met opgroeiende kinderen. Zo kunnen ze de ontwikkelingskansen van kinderen vergroten en verrijken.

Samenwerking

Uit wie bestaat de Brede School?

De nieuwe brede school bestaat uit een kinderopvang van 0 tot 4 jaar (Jillz Kinderdagverblijf), een basisschool van 4 tot 12 jaar (Het Palet Zuid) en een Buitenschoolse opvang van 4 tot 12 jaar (BSO KindZijn). Wij hebben een nauwe samenwerking en bieden samen extra diensten aan met verschillende bedrijven. Lees hieronder meer over Het Palet Zuid en BSO KindZijn.

BSO KindZijn

BSO KindZijn is een kleinschalige buitenschoolse opvang voor basisschool kinderen. Doordat we niet zo groot zijn, kunnen we veel aandacht aan de ontwikkeling van de kinderen geven. We luisteren graag. Laten de fantasie en belevingswereld van kinderen de vrije loop. Ontdekken graag de unieke kwaliteiten van elk kind. En stimuleren we om hun eigen ontdekkingstocht te volgen!

Bij BSO KindZijn worden de kinderen met zorg opgevangen. Uiteraard door onze ervaren en HBO-geschoolde pedagogische begeleiders. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen met plezier naar onze BSO komen. Daarom verzorgen wij iedere dag leuke en sportieve activiteiten!

Meer informatie vindt u op de website van BSO KindZijn.

Het Palet Zuid

‘Kleine school met groots onderwijs’
Zoals een kunstschilder op zijn palet de verf mengt en een kunstwerk maakt, zo maken wij met elkaar onze school, Palet Zuid. In al zijn diversiteit zijn we een kleurrijke school met veel persoonlijke aandacht. Zo geven we onderwijs aan onze leerlingen gericht op hun toekomst.

Geregeld contact tussen school en thuis vinden wij belangrijk. Open communicatie en betrokkenheid van ouders vinden we niet alleen prettig, maar ook noodzakelijk. Het gaat tenslotte om uw kind! Onze belofte: We begeleiden uw kind in het groot en ‘groots’ worden.

Meer informatie over deze basisschool in Amstelveen vindt u op de website van Het Palet Zuid. Of lees de brochure 5 redenen om voor het Palet Zuid te kiezen.

Extra diensten

Leuke extra’s

Bij voldoende vraag biedt Jillz Kinderdagverblijf graag de volgende extra diensten aan:

  • Kinder EHBO-cursus
  • Luppa, unieke handgemaakte baby accessoires voor jongens en meisjes
  • Kinderschminken
  • Kinderfotograaf: vrolijke en spontane kinderfotografie op locatie door Dora Barens. Zie voor meer informatie de website van Dora Barens Fotografie.

Blog

Ons laatste nieuws!

In onze blog vertellen we u graag wat er gaande is op onze 2 kinderdagverblijven in Amstelveen. Zo leest u welke leuke activiteiten we hebben ondernomen met de kinderen; wat voor nieuwe programma's we aan onze opvang hebben toegevoegd; en welke ontwikkelingen er zijn bij Jillz Kinderdagverblijf.

Locaties

LINDENLAAN

Lindenlaan 388
1185 NM Amstelveen
020 822 18 83

BENDERSLAAN

Benderslaan 2
1185 EK Amstelveen
06 39 768 529

KvK: 78448891

Stel uw vraag!

Wij horen graag van u! In dit contactformulier kunt u eenvoudig uw vragen en/of opmerkingen stellen. Uw kindje inschrijven kan via het aanmeldingsformulier.