Voor ons jaarlijks zomerfeest hebben de kinderen broodjes gebakken.

Elk jaar houden we voor de ouders een zomerfeest. Het is altijd weer een groot succes onder andere door de hoge opkomst van ouders.

Ouders

Elk jaar wordt er voor de kinderen en ouders een zomer/familiefeest georganiseerd. De ouders kunnen elkaar dan op een andere manier beter leren kennen.

Regelmatig horen we van de ouders dat ze na Jillz Kinderdagverblijf met elkaar afspreken. Er ontstaan vriendschappen tussen de kinderen, maar ook ouders afspreken met elkaar af.

Zo zijn er al verschillende kinderen die nu vier jaar zijn en weg zijn bij Jillz Kinderdagverblijf nog steeds met elkaar spelen. Voor het zomerfeest of ook wel familiefeest proberen we steeds weer iets leuks te bedenken.

Zomerfeest

Dit jaar hebben we gekozen om ons familiefeest weer helemaal anders in te vullen. We zijn dit jaar bij BSO KindZijn geweest. Jillz Kinderdagverblijf en BSO KindZijn werken met elkaar samen. Bij BSO KindZijn is een groot buiten terrein waar we verschillende activiteiten kunnen uit te voeren.

Zo hadden we verschillende spelletjes voor de kinderen georganiseerd. Bijvoorbeeld koekhappen, blikje gooien, parcourtje uitgelegd en een goochel optreden.

Aan de ouders hebben we gevraagd iets mee te nemen. Er werden veel lekkere, gezonde dingen mee gebracht. Ook hebben we weer oud ouders uitgenodigd om zo elkaar weer eens te zien en te kijken hoe het met de grotere kinderen gaat.

Worstenbroodjes

Omdat ouders iets mee namen hebben de pedagogisch medewerkers en de kinderen die die dag aanwezig waren bij Jillz Kinderdagverblijf zelf broodjes gebakken.

Wel te verstaan worstenbroodjes gemaakt.

Alle kinderen kregen een stukje bladerdeeg en een worstje. De kinderen rolden dan zelf het worstje in het bladerdeegje. De kinderen vonden het zo leuk dat ze er nog meer wilden rollen.

Nadat alle worstjes in het deeg zaten hebben we worstenbroodjes in de oven gedaan. De broodjes waren heerlijk en een groot succes. Alle kinderen en ouders hebben ze gegeten en waren al snel op.

Het zomerfeest was weer een groot succes.

Voor meer foto’s zie hier.