Met dit prachtige weer is het heerlijk om buiten eten in de schaduw. De kinderen vinden buiten eten erg gezellig en leuk om te doen.

Doordat het vandaag zo mooi weer werd hebben we lekker buiten gepicknickt. De kinderen vonden dat erg gezellig. Lekker een broodje eten.

Broodje eten

We hebben het grote buiten zeil gepakt en zijn lekker in de schaduw buiten gaan picknicken. Zo konden we lekker buiten zijn maar ht niet al te warm hebben. Want wat was het opeens warm geworden. En volgens mij was daar niemand op voorbereid. Maar daarom des te meer van genieten.

Naar buiten

We zijn vandaag de hele dag naar buiten geweest. Het was zo mooi weer, dat we er lekker van wilden genieten. We zijn met de kinderen een blokje om gegaan en zelfs zijn we even langs de school Het palet zuid gewandeld.

Het Palet zuid

Omdat het lekker weer is, zijn we met een aantal kinderen in de rusttijd  naar buiten gegaan. Even een blokje om met de bolderkar. We zijn toen naar de school Het palet zuid gelopen. En het leukste was dat we even op het kleuter schoolplein mochten spelen.

Kinderfotograaf

We hadden het erg druk vandaag, maar alles verliep soepel en snel. We hadden namelijk ook nog in de ochtend de kinderfotograaf op bezoek om de kinderen te fotograferen die nog niet op de foto waren geweest. Dat waren er nog best een boel, maar ondanks dat was het een geslaagde goeie dag geworden. We zijn benieuwd naar de foto’s.

Voor meer foto’s zie hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Wij zijn al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz kdv is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.