Afgelopen zaterdag zeventien juni was de eerste buurtfeest van Keizer Karelpark. Er werden verschillende dingen georganiseerd voor jong en oud.

MOC en Vita

Het was het eerste jaar dat het buurtfeest Keizer Karelpark in Amstelveen werd georganiseerd.

De hoofdorganisatie MOC en Vita wijksteunpunt kastanjelaan leek het een leuk idee om iets voor de buurt te organiseren.

Wijkmarkt

Zaterdag 17 juni wordt aan de Kastanjelaan 21 een wijkmarkt gehouden.

Zowel binnen als buiten zullen er kraampjes zijn met leuke spullen, er is een kindervrijmarkt, een springkussen, er zijn informatiestands.

En natuurlijk zullen de versnaperingen als soep, koffie met appeltaart niet ontbreken. De markt wordt  omlijst met live muziek.

Volgens de organisatie is Keizer Karelpark is een hele leuke wijk.

Mede vanwege de gevarieerde groep bewoners.

De leukste manier om al deze mensen samen te brengen is toch een markt waar voor jong en oud, van kleuter tot senior, iets te doen is.

Daarom hebben ze vrijwilligers gevraagd iets leuks voor de buurt te bedenken. Aan Jillz Kinderdagverblijf is gevraagd of zij iets leuks voor de peuters en kleuters willen organiseren.

Jillz Kinderdagverblijf heeft daarom gekozen om leuke, creatieve activiteiten te bedenken die gratis of te wel kosteloos zijn. Zodat kinderen hun eigen fantasie erop los kunnen laten.

Gratis activiteiten

Jillz Kinderdagverblijf verzorgde de hele dag gratis leuke activiteiten. De kinderen mochten een leuk cadeautje grabbelen.

Maar ook knutselen met wegwerp artikelen zoals glazen gebruikte potjes. Verder mochten de kinderen nog een rupsje knutselen. Of ze mochten worden geschminkt. Er zijn een paar mooie zeerovers en lieve vlinders op de gezichtjes van de kinderen geschminkt.

We hopen dat volgend jaar meer jongere, oudere en vaders en moeders langs komen op het nieuwe buurtfeest.

Voor meer foto’s zie hier.