Aanstaande zaterdag is er een buurtfeest. Voor het eerst houdt Keizer Karelpark in Amstelveen een buurtfeest voor alle bewoners van de wijk. Het wordt een wijkmarkt genoemd.

Wijkmarkt

Zaterdag 17 juni wordt aan de Kastanjelaan 21 een wijkmarkt gehouden. Zowel binnen als buiten zullen er kraampjes zijn met leuke spullen, er is een kindervrijmarkt, een springkussen, er zijn informatiestands en natuurlijk zullen de versnaperingen als soep, koffie met appeltaart niet ontbreken. De markt wordt  omlijst met live muziek.

Volgens de organisatie is Keizer Karelpark is een hele leuke wijk. Mede vanwege de gevarieerde groep bewoners: ,,De leukste manier om al deze mensen samen te brengen is toch een markt waar voor jong en oud, van kleuter tot senior, iets te doen is. Daarom hebben ze vrijwilligers gevraagd iets leuks voor de buurt te bedenken.

Vrijwilligers

De markt wordt georganiseerd door vrijwilligers uit de wijk Keizer Karelpark in Amstelveen i.s.m. medewerkers van Vita.

Het feest begint om 10.oo uur en duurt tot 15.00 uur.  De vrijwilligers hebben zich allemaal ingezet om tot een leuk wijkmarkt buurtfeest te komen.

We hopen dan ook van harte dat de buurt het enthousiast ontvangt en gezellig langskomt.

Kinderactiviteiten

Jillz Kinderdagverblijf zal die dag verschillende peuter en kleuter activiteiten organiseren. Er wordt onder andere blikken gegooid, er is een grabbelton, en er wordt geknutseld met gebruikte materialen. Alle knutselwerkjes zijn met foto’s uitgewerkt. Knutselen is een geweldige manier om wat vrije tijd door te brengen. Kinderen hebben enorm veel plezier terwijl ze werken aan hun creativiteit, zelfvertrouwen en concentratie. Knutselen is goed voor de ontwikkeling van jouw kind.

Dus neem je oma’s, opa’s, tante’s, oom’s, zussen en broers en natuurlijk papa en mama mee naar leukste feest van de week.

We hopen dat het een droge, gezellig dag wordt met veel kinderen en andere mensen. Kom, iedereen is van harte welkom.