We hadden een clown op de groep want er waren 2 kinderen jarig en dat mocht gevierd worden. Clown Onkie kwam na het crackerhapje langs om alle kinderen die er die dag waren te vermaken. De kinderen vonden het erg leuk. We gingen eerst een liedje zingen en clown Onkie ging een praatje met de kinderen maken.

Clown Onkie

OMDAT KWALITEIT TELT

De ervaring van CLOWN ONKIE is natuurlijk terug te vinden in zijn shows. Hij werkt voornamelijk interactief. Dat wil zeggen dat de kinderen totaal in de show worden worden meegenomen en zelf kunnen reageren, dus niet stilzitten en alleen luisteren maar vooral reageren. Dat is de kracht van CLOWN ONKIE

Ballonen figuurtjes

Onkie kon ook heel goed van een ballon een figuurtje maken, hij maakte o.a. een hondje, een zwaard en een grote bos bloemen voor de jarige job.

Jarige Job

Regelmatig hebben wij een jarige job op de groep. We zetten dan altijd de jarige job in het zonnetje. De ouders mogen nu weer zelf dingen maken en dat zijn weer de leukste creatiefste traktaties. Als kinderen jarig zijn, trakteren de kinderen vaak. Het is niet verplicht, maar de kinderen vinden dat erg leuk om te trakteren. We proberen de ouders zoveel mogelijk gezonde traktaties uit te laten delen. En dat gaat de laatste tijd erg goed. De ouders worden creatief en maken er iets moois van.

Bij Jillz Kinderdagverblijf worden verjaardagsfeestjes groot gevierd. De jarige krijgt een feestmuts op. We zingen voor de kinderen, er worden gezonde traktaties uit gedeeld en de jarige krijgt een cadeautje.

Gezonde traktaties

Er worden steeds meer gezonde traktaties door de ouders en pedagogische medewerkers uitgedeeld aan de kinderen.

Er zijn ook hele leuke ideetjes die je bijvoorbeeld met fruit kan maken. Zie hier bijvoorbeeld een schip met watermeloen. Maar er was laatst ook een pizza van watermeloen met daarop allemaal fruit alsof het een aangeklede pizza was. De kinderen hebben er van gesmuld. Want ogen doen ook heel veel voor kinderen. Als iets er mooi uit ziet dan smaakt het ook lekker.

Zie ons voedingsbeleid

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Wij zijn al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz kdv is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.