Politie op bezoek bij Jillz

Vandaag was een spannende dag bij Jillz Kinderdagverblijf. De politie kwam langs bij de kinderen om iets te vertellen over hun werk. Ook mochten de kindjes vragen stellen aan de agenten. Eerst vonden de kinderen het wel erg spannend, maar na een tijdje kwamen ze helemaal los en vroegen ze van alles aan ze.

Politiepet gemaakt

Alle kinderen hadden speciaal voor de komst van de agenten een politiepet gemaakt. Toen de agenten er waren, hadden ze de petten allemaal opgezet. Nu was het net alsof zij ook even agenten waren! De agenten vonden het fantastisch en wilden zelf ook wel zo’n pet dragen. Vervolgens stelden de kinderen vragen aan de politiemannen als: “hoe rijden jullie?” en “hebben jullie al veel boeven gevangen?”.

In de arrestatie auto

Na alle vragen gingen we naar buiten en mochten de kinderen zomaar in het arrestatie busje zitten. Dat was wel heel bijzonder. Nadat iedereen de auto gezien had, gingen we weer naar binnen en mochten we met de politie op de foto. Daarna reden ze weg met de zwaailichten en heel even de sirene aan.

Wauw, wat was dat spannend! Dankjewel politie, jullie zijn onze beste vriend!

 Voor meer foto’s zie Facebook.