Vandaag gaan wij om 17u dicht. Jillz is dan gesloten tussen kerst en oud op nieuw.

Namens het hele team van Jillz Kinderdagverblijf, sturen we iedereen deze kerstgroet. We hopen dat iedereen hele fijne, gezellige kerstdagen heeft en ondanks de rare, bizarre periode leuke dagen heeft. Via deze weg wilt het team van Jillz Kinderdagverblijf een kerstgroet uitbrengen. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe. Wij hebben voor alle ouders een zelfgemaakte kerstkaart gemaakt.

Kerstgroet

Elk jaar maken we met de kinderen een leuke kerstkaart. Deze maken we helemaal zelf en daar zitten altijd heel veel glitters op. De kerstkaart is een traditie. Een kerstgroet is leuk om te ontvangen maar ook om te geven, vandaan dat we dat elk jaar met de kinderen geven en maken.

Jaar 2021

Tussen kerst en oud op nieuw zijn we elk jaar dicht. Ook willen we natuurlijk de kinderen, ouders en alle andere mensen de beste wensen voor 2021toewensen. Dat al u dromen uit mogen komen. Wat is 2020 weer voorbij gevlogen en wat een bizar jaar was dit. Het was een vervlogen jaar met helaas minder leuke momenten maar gelukkig ook heel veel mooie, fijne momenten. Hopelijk gaat 2021 iets langzamer voorbij, is de corona hanteerbaar en wordt het een super mooi, geweldig jaar voor iedereen.

Dromenland

Dromen zijn fijn en prettig. Dromen mag altijd en doet een mens goed, ook kinderen vinden het leuk om te dromen. Dus maak weer mooie dromen en laat die in 2021 uitkomen. Maar naast dromen is gezondheid toch een van de belangrijkste dingen in het leven.

Gezondheid

Kerstgroet: Het hele team wenst iedereen heel veel gezondheid toe, dat het maar een jaar mag worden met heel veel fijne, leuke dingen met dierbare. Fijne jaarwisseling en prettige feestdagen!

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Wat maakt ons anders dan andere kinderopvangorganisatie.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina.