De eerste week na de 2de lockdown zit er alweer op. De kinderen waren erg blij om de leidsters en hun vriendjes weer te zien.

We zijn weer open en dat vinden we erg fijn. Al die blije kindergezichtjes weer te zien en alle ouders. We hebben wel een protocol opgesteld om zo het besmettingsgevaar te verkleinen.

Corona

Door het coronavirus zijn we bijna 9 weken dicht geweest. Voor kinderen waarvan ouders in cruciale en vitale beroepen werken zijn we wel open geweest.

Naar de opvang

De dagopvang en gastouderopvang zijn weer volledig open. Mag ik mijn kind dan gewoon brengen?

Kinderen van 0 tot 4 jaar mogen inderdaad weer naar de dagopvang (crèche). En kinderen van 0 tot 12 jaar naar de gastouderopvang.

Let op: het kind mag niet naar de opvang als:

  • het kind één van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, of verhoging tot 38 graden;
  • het kind een huisgenoot heeft met verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid.

Het RIVM raadt aan dat pedagogisch medewerkers en gastouders die behoren tot een risicogroep niet met kinderen werken. Mocht uw gastouder tot een risicogroep behoren, is het verstandig om contact op te nemen met uw gastouderbureau.

Voor meer informatie van de overheid kunt u op deze link klikken.

Voor meer informatie over onze protocollen bijvoorbeeld kunt u een email sturen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl

We zijn weer open en daar zijn de pedagogisch medewerkers en andere collega’s erg blij mee, we hebben de kinderen zo gemist dat we dicht waren dat we erg fijn vinden om de meeste kinderen weer dagelijks te zien. Nu kunnen we weer zelf veel verschillende activiteiten met de kinderen ondernemen.

Activiteiten

Omdat we gedurende de coronatijd niet de kinderen zagen, hebben we dagelijks een leuke activiteit voor de kinderen bedacht. Zo bleven ze toch met Jillz Kinderopvang in contact. We maakten liedjes, voorleesfilmpjes maar we bedachten ook verschillende knutsel activiteiten voor de kinderen. Sommige konden ze alleen als ze wat ouder waren maar sommige moesten ze gezellig met hun moeder, vader of verzorger doen. We kregen daar erg veel en leuke reacties op.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Voor meer Valentijnsfoto

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.