Afgelopen week hebben we onze  eindejaarsuitje 2022 gevierd. Jaarlijkse gaan we een paar keer peer jaar met het team leuke dingen doen..

Personeelsfeestje

Dit jaar hebben we heerlijk gegeten bij de Italiaan in Aalsmeer. Helaas konden niet alle collega’s mee maar het was toch een behoorlijke groep en we hebben het erg gezellig gehad. Die avond speelde ook het Nederlands elftal.

WK 2022 Nederlands elftal

Het Nederlands elftal speelde die avond tegen Argeninie. Wat een spannende wedstrijd was het. Omdat het 2-2 was geworden gingen we met de hele groep nog even naar het café. Daar hebben we de spannende wedstrijd afgekeken. Iets teleurgesteld gingen we naar huis, maar het was een leuke geslaagde avond.

Jaar afsluiting

Elk jaar sluiten we het jaar af met een gezellig etentje. We hebben weer heerlijk gegeten, gekletst en gelachen. Ook zijn we allemaal verwend. We hopen dat 2023 weer een mooi jaar mag worden met veel geluk, gezondheid en liefde.

Vacature assistent leidinggevende pedagogisch medeweker

Bent u op zoek naar een leuke, uitdagende baan in de kinderopvang solliciteer dan op de vacature

Beste wensen

Namens het team wensen we iedereen hele fijne feestdagen toe en de beste wensen voor 2023! Dat 2023 een heel mooi jaar mag worden.

Aanmelden

Mocht u uw kind(eren) willen aanmelden dan kan dat via www.jillzkinderdagverblijf.nl/aanmelden

Het Palet

Voor meer info over het Palet zie hier www.hetpalet-zuid.nl

Foto’s van Jillz Kinderdagverblijf klik hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.