We zijn met het team naar een escape room geweest in Amstelveen. Wat was dat leuk en hebben we met elkaar gelachen en gegild.

Een paar keer per jaar hebben wij een teamuitje. We gaan dan met alle collega’s iets leuk doen om elkaar beter te leren kennen en het is gelijk teambuilding. We doen altijd verschillende dingen met elkaar. We hebben bonbons gemaakt, fotoshoot, taarten en cupcakes gemaakt, naar Amsterdam centrum geweest, of zoals nu naar een escape room. Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een of meerdere kamers wordt opgesloten. De deelnemers moeten door middel van het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen een bepaalde tijd proberen te verlaten

Teamuitje 2023

Dit keer waren we bij Du Monde in Amstelveen, daar hebben zij een griezel Escaperoom. Nou dat hebben we geweten, met 5 meiden bij elkaar werd er flink gegild. Maar gelukkig iets buiten de tijd, kwamen we toch nar buiten. Het andere team heeft het ook heelhuids gehaald, die was iets minder spannend, maar wel even leuk en ingewikkeld.

We deden deze activiteit na onze jaarlijkse studiedag.

Studiedag 2023

Vorige week hebben we weer onze jaarlijkse studiedag gehad. Het was weer een goeie dag waar we veel van hebben geleerd en als team dichter bij elkaar zijn gekomen. Op onze studiedag 2023 hebben we eerst door een docent geleerd om te gaan met stress en in de middag weer een opfris cursus over pedagogisch handelen..

Pedagogen

We hebben de hele ochtend uitleg en opdrachten gekregen van de 2 pedagogen Pikler en Gordon. We willen namelijk meer volgens de Pikler methode met onze kinderen werken.

Pikler

De pedagogische visie van Emmi Pikler

Volgens Emmi Pikler worden alle baby’s leergierig en nieuwsgierig geboren. Je baby ontwikkelt zich het beste als hij zoveel mogelijk zelfstandig, onafhankelijk, op eigen initiatief en in zijn eigen tempo de wereld en zichzelf kan ontdekken.

Gordon

Wat is de Gordonmethode? De Gordonmethode is een communicatiemethode die gericht is op luisteren naar het kind en duidelijk communiceren op basis van gelijkwaardigheid en respect. Respect voor elkaars mening en behoefte staan centraal. Conflicten worden zo opgelost dat niemand het gevoel heeft dat hij verliest.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Wij zijn al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz kdv is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.