Ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende baan in de kinderopvang maar heb je niet de juiste papieren, volg dan het EVC-traject.

Kom je ons team versterken?! Jillz Kinderdagverblijf is op zoek naar een leuke, enthousiaste, beetje gekke nieuwe collega. Ben je dol op kinderen en wil je wat belangrijks voor kinderen betekenen solliciteer dan op de functie. Ook al heb je geen ervaring maar wil je wel de kinderopvang in, neem dan contact met ons op.

EVC-traject

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. In een traject van 6 tot 10 weken verzamelt u onder begeleiding informatie over uw ervaring. Na afloop ontvangt u een certificaat voor wat u al weet en wat u kunt. Dankzij het ervaringscertificaat weet een werkgever bijvoorbeeld hoeveel ervaring u heeft in uw beroep.
Heb je niet het juiste diploma maar wel werkervaring? Verzilver deze dan voor een officieel erkend Ervaringscertificaat. Daarmee toon je aan over welke kennis, kunde en ervaring je beschikt.
Voor bv omscholing naar kinderopvang is dit een ideale manier om zo sneller een leuke, mooie baan in de kinderopvang te krijgen.

Voor meer info over het EVC traject kunt u hier op klikken.

Jillz Kinderdagverblijf is heeft een vacature pedagogisch medewerker 27 uur open staan.

Vacature

Kom! en maak het verschil met jouw passie voor kinderen. Door jouw pedagogisch handelen en liefde help jij de allerkleinste op een bijzondere manier de wijde wereld te ontdekken. Ben jij degene die ons powerteam komt versterken? Solliciteer dan op deze vacature voor pedagogisch medewerker in de kinderopvang.

Pedagogisch medewerker gezocht

Voor onze kleinschalige kinderopvang in Amstelveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker.
Jillz kinderdagverblijf ‘het vlinderbos’ (2009) biedt professionele opvang voor kinderen van 0-4 jaar op de locatie aan de Lindenlaan. Jillz kinderdagverblijf is een gezellige, warme en persoonlijke kinderopvang. Om dit te kunnen waarborgen kiezen wij bewust voor kleinschaligheid.

Bij Jillz kinderdagverblijf voelen ouders en kinderen zich direct thuis.

Wij bieden een veilige omgeving waarin kinderen plezier kunnen hebben en tegelijkertijd de mogelijkheid hebben om zich te ontwikkelen.
Om dit te bereiken wordt door ons vaste team van enthousiaste, ervaren en gediplomeerde pedagogisch medewerkers structureel aandacht besteed aan de verzorging, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Hierbij staat de individuele ontwikkeling van het kind centraal.
Wij bieden de kinderen ook VVE programma Peuterplein en een Peuterplus programma aan de kinderen aan.

Waar zijn wij naar opzoek?
Iemand met een afgeronde SPW-opleiding  (niveau 3 of 4) en/of HBO opleiding (SPH of PABO)
Iemand die zowel goed in teamverband als zelfstandig kan werken
Iemand die vol energie en creatieve ideeën zit
Iemand die beschikt over goede communicatieve vaardigheden (Nederlands sprekend)
Iemand met een flexibele instelling

Wat bieden wij?
Een huiselijke en prettige werkomgeving
Ruimte voor inbreng van eigen ideeën
Een uitdagende en afwisselende baan
Jaarlijkse trainingen
Sterk en gemotiveerd team
Arbeidsvoorwaarde conform cao kinderopvang, o.a. vakantiedagen, reiskosten

Ben jij na het lezen van deze vacature geïnteresseerd in een baan bij Jillz kinderdagverblijf? Stuur dan je motivatiebrief en je CV naar info@jillzkinderdagverblijf.nl t.a.v. Patricia Ophemert.

Mocht je nog vragen hebben over de vacature kun je contact met ons opnemen via het bovenstaande mail adres of telefonisch op (020)-88221883.