Zoek je een leuke baan in de kinderopvang maar heb je geen ervaring, volg dan een EVC-traject bij Jillz Kinderdagverblijf. Je mag dan met dit certificaat direct in de kinderopvang werken.

Zij-instroom (EVC traject) 18-36 uur

Jillz Kinderdagverblijf is een tweede thuis voor ouders die werken. Jillz heeft 2 locaties in  Amstelveen. We maken het voor ouders mogelijk om zorg voor de kinderen goed te combineren met werk. We hebben een sterke pedagogiek van waaruit we samen met kinderen hun wereld verrijken door ruimte te geven aan de magie van het ontdekken en creëren.  

Wil jij aan de slag in de kinderopvang, maar heb je hiervoor niet de juiste diploma’s? Dan hebben we echt iets voor jou! Middels een EVC-traject (Erkenning van Eerder Verworven Competenties), leiden we je op tot gediplomeerd pedagogisch medewerker.

Voor wie is dit EVC traject 

Pedagogisch medewerker zijn is écht een vak! Want als pedagogisch medewerker bied je dagelijks opvang aan baby’s, peuters en/of jonge kinderen. Je levert hiermee een bijdrage aan hun opvoeding, verzorgt en ondersteunt ze. Daarnaast bied je ze ontwikkelingsgerichte activiteiten aan en creëer je een emotioneel veilige, gezellige en stimulerende leefomgeving.

Heb je affiniteit met bovenstaande taken, minstens MBO 3 of HAVO/VWO werk- en denkniveau, én heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring met kinderen (bijvoorbeeld als nanny, au pair of in een vergelijkbare functie in het buitenland)? Dan kun je mogelijk deelnemen aan het EVC-traject. Kandidaten van alle leeftijden en achtergronden zijn welkom om zich voor dit traject aan te melden. Wel vragen we een goede kennis van de Nederlandse taal.

Hoe ziet het EVC traject eruit?

Je gaat aan de slag met het opbouwen van een portfolio waarin alle competenties worden verzameld. Je loopt daarnaast mee om aanvullende ervaring op te doen en aanvullend bewijs te verzamelen. Naast de begeleider vanuit het EVC-bureau krijg je ook vanuit Jillz Kinderdagverblijf de nodige begeleiding tijdens dit traject. Zo krijg je een praktijkbegeleider. Dit is een pedagogisch medewerker van de vestiging waar je tijdens het traject werkt. Je praktijkbegeleider helpt je om je de visie en werkwijze van Jillz Kinderdagverblijf eigen te maken en ondersteunt je waar nodig bij de opdrachten. Ook hebben we een eind praktijkbegeleider die de voortgang van het traject in de gaten houdt en bij wie je altijd terecht kunt.
Wanneer je het traject succesvol afrondt, krijg je een erkend certificaat én kun je als pedagogisch medewerker bij Jillz Kinderdagverblijf aan de slag. 

Wat bieden wij gedurende het EVC-traject

  • Tijdens het EVC-traject ontvang je een leer-werk arbeidsovereenkomst die na diplomering wordt omgezet in een contract.
  • Je werkt minimaal 18 uur, afhankelijk van je ervaring en beschikbaarheid.
  • Het traject duurt ca 3 tot 6 maanden en wordt door Jillz Kinderdagverblijf betaald onder afsluiting van een studieovereenkomst
  • Tijdens het EVC-traject start je in FG 5 en word je gedurende het traject in FG 6 ingeschaald, e.e.a. afhankelijk van je ervaring en formatieve inzetbaarheid. Zie cao-kinderopvang voor de salarisbedragen.
  • Goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering, verschillen fiscale uitruilmogelijkheden en voorrangsplaatsing voor je kinderen.
  • Verschillende mogelijkheden qua opleiding en training binnen Jillz Kinderdagverblijf
  • Goed en gezellig gemotiveerd team.
  • Goede werksfeer

Solliciteren

Ben jij na het lezen van deze vacature geïnteresseerd in een baan bij Jillz kinderdagverblijf? Stuur dan je motivatiebrief en je CV  naar info@jillzkinderdagverblijf.nl t.a.v. Patricia Ophemert.

Voor meer informatie voor ons vacatures kinderopvang kun je terecht op onze website www.Jilzkinderdagverblijf.nl
Mocht je nog vragen hebben over de vacature kun je contact met ons opnemen via het bovenstaande mail adres of telefonisch op (020)-88221883.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Wij zijn al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.