Elk jaar houden we voor alle ouders en kinderen een familiefeest. We nodigen dan de ouders met de kinderen en oud ouders met hun kinderen uit.

Afgelopen vrijdag 19 mei hebben we dit jaar ons jaarlijks zomerfeest gehouden.

Zomerfeest familiedag

Het familiefeest ook wel zomerfeest of familiedag genoemd stond in het teken van elkaar beter leren kennen, de kinderen in een andere setting elkaar en er gewoon een gezellige ontspannen middag van te maken.

Dit jaar hebben we het feest anders ingedeeld. We hebben het dit keer bij BSO KindZijn gevierd. Hierdoor konden we allerlei activiteiten uitzetten en waren de kinderen op een veilige plek.

Activiteiten

We hebben met de kinderen, koekhappen, blikken gooien, parcourtje gemaakt, dierenballonnen gemaakt, de kinderen werden geschminkt, er werden bellen geblaas zowel door de ouders als door de kinderen zelf of ze konden in de speeltuin spelen. Voor de ouders hadden we ook verschillende dingen bedacht.

Als extra hebben twee oud kinderen van Jillz een gochelshow gegeven voor alle kinderen en ouders. Gelukkig gingen alle truc’en goed.

Ouders

Aan de ouders hadden we gevraagd of ze iets wilde maken of meenemen. Daar was veel gehoor aan gegeven want er lagen allemaal heerlijke dingen op de tafel. Fruit spiesjes, zelfgemaakte worstjes in bladerdeeg, die de kinderen van die dag voor een deel zelf hadden gerold, zelfgemaakte pizza, drinken, loempia’s en nog veel meer exotische gerechten.

De opkomst was zeer hoog, bijna alle kinderen en ouders waren aanwezig. Om het ook nog even spannend voor de ouders te maken hebben we een quiz georganiseerd.

12 vragen werden er gesteld. Twee ouders hadden 10 vragen goed en die kregen hiervoor dan ook een prijs uitgereikt.

Aan het eind van het feest kregen alle kinderen nog twee cadeautjes mee als bedankje.

Dank je wel allemaal voor de gezellige middag tot volgend jaar.

Voor meer foto’s zie hier.