Bij Jillz Kinderdagverblijf wordt met een verjaardag een feestje gevierd voor de jarige job. We zitten dan met alle kinderen aan de tafel of in een kring. De jarige krijgt een feestmuts op.

Feestmuts

Voor alle kinderen wordt er een persoonlijke feestmuts gemaakt. We kijken dan naar wat het kind leuk en geïnteresseerd in is. Dat kan dus heel verschillend zijn. bij een feestje hoort natuurlijk ook een liedje zingen.

Liedje zingen

als eerst zingen we lang zal zij/hij leven in de gloria…. niet alle kinderen maar toch veel kinderen zingen uit volle borst mee. vooral de Hoera, hoera vinden ze leuk dan gaan de handen de lucht in en schreeuwen ze luidkeels mee. Maar ook bij een verjaardag hoort een cadeautje.

Cadeautje

Samen met de kinderen maken we iets moois voor de jarige job. We knutselen dan iets met de kinderen. Ook krijgt ze een cadeautje van Jillz Kinderdagverblijf. Het hoeft niet maar meestal heeft de jarige ook iets mee om uit te delen.

Uitdelen

We vragen aan de ouders om er op te letten iets gezond mee te geven om uit te delen. Er worden heerlijke en leuke creaties gemaakt.

Van harte gefeliciteerd!