Namens het hele team wensen we iedereen hele fijne Paasdagen toe! We hopen dat iedereen een heerlijke gezellige tijd heeft.

en lekker gaat genieten van het lange weekend. We hebben in de week vooraf de fijne Paasdagen veel met de kinderen gedaan, bv paaslunch en knutselen.

Paaslunch

De hele week stond in het teken van Pasen. Elke middag kregen de kinderen en de pedagogisch medewerkers een eerlijke Paaslunch geserveerd. Gezonde en lekkere hapjes hadden we voor de kinderen en de leidsters. Maar ook zelf gingen de kinderen aan de slag. Elke dag hadden we iets anders. Broodjes bakken bijvoorbeeld.

Broodjes bakken

Om een lekkernij bij de lunch te hebben gingen de kinderen elke dag iets lekkers bakken. Twee dagen broodjes bakken. De kinderen kregen allemaal zelf een stukje deeg en mochten dat dan kneden en zelf een balletje maken. Daarna gingen ze in de oven en werden de broodjes heerlijk gegeten bij de Paaslunch. De andere dagen gingen de kinderen appelflappen maken.

Appelflappen

De andere dagen dat we de lunch hadden gingen de kinderen twee dagen appelflappen maken. Alle kinderen kregen een stukje bladerdeeg en daar kregen ze een beetje mix van appels, rozijntjes en kaneel bij. Samen of alleen maakte de kinderen daar lekkere appelflappen van. Die gingen ook in de oven en kregen de kinderen mee naar huis.

Het rook de hele week heerlijk bij Jillz kinderdagverblijf. Daarnaast hebben de kinderen ook veel geknutseld en weer lekker buiten gespeeld.

Knutselen

De kinderen hebben hele leuke en verschillende dingen geknutseld wat te maken had met het thema Pasen.