Fotogalerij

Beginpagina » Fotogalerij

10 jarig bestaan van Jillz kdv

Feestweek in verband met 10 jarig bestaan van Jillz kdv. Thema was werelddelen. Elke dag een ander land gevierd. Hun eten geproefd en kijken wat ze doen. Ook op de springkussen gespeeld en is er een gitarist een aantal keren langs geweest voor een interactieve ochtend met de kinderen.
Pingelen op de gitaar

Groene tuin

We hebben de tuin flink aangepakt, door verschillende natuurlijke
DSC04194.jpg

Peuterplus groep

Jillz Kinderdagverblijf heeft een Peuterplus groep gestart. De kinderen leren op spelenderwijze leuke nieuwe uitdagingen.
DSC03688.jpg

Modderdag

Vandaag is het ModderDag! Wat is modder, hoe je er mee kunt spelen en wat de aarde betekent voor ons dagelijks leven. En dat is belangrijk. Want waar en wanneer is er nog ruimte om te spelen in de natuur?
DSC02126.jpg

Leidsterdag

Elke 3de donderdag in september is het leidsterdag. De pedagogische medewerkers worden dan in het zonnetje gezet. We zijn vandaag in het zonnetje gezet door de ouders van Jillz en Patricia.
109.jpg

Sportdag met BSO KindZijn

Afgelopen donderdag hebben we samen met de grotere kinderen van Jillz en de kinderen van KindZijn sportdag gehouden. Er werden verschillende sporten gespeeld. De kinderen vonden het harstikke leuk en wilden het graag nog een keer doen.
96.jpg

Verkeers educatie voor kinderen

De maand maart stond in het teken van verkeer. De kinderen leerde op een speelse manier om te gaan in het verkeer
84.jpg

TINK training voor de pedagogische medewerkers

Elk jaar krijgen de pedagogische medewerkers een training of cursus. Dit jaar de zeer intensieve cursus Training Taal- en Interactievaardigheden in de Kinderopvang.
72.jpg

Familiedag bij Elsenhove

Afgelopen week hadden we familiedag bij kinderboerderij Elsenhove. Bijna alle ouders en kinderen waren gekomen. Het was een gezellige en geslaagde middag. Tot volgende jaar!
67.jpg

Pasen

Afgelopen week stond in het teken van Pasen. Er werd o.a. van alles geknutseld, kuikentjes en eitjes opdrachten uitgevoerd en elke dag een heerlijke paasbrunch geserveerd. Wat een gezellige week was het.
DSC00879.jpg

Jillz Kinderdagverblijf bestaat 5 jaar!

In april 2014 vierde Jillz haar 5-jarig bestaan! Op 1 april werd er gezellig geborreld met de leidsters en op 2 april werden de kindjes verwend met leuke activiteiten.
Jillz Kinderdagverblijf bestaat 5 jaar!