Foto's

van onze uitjes en activiteiten

Peutergroep

Nieuwe locatie Benderslaan!

Op 26 augustus 2019 openden wij onze 2e locatie aan de Benderslaan in Amstelveen. Het nieuwe kinderdagverblijf is gevestigd in de basisschool Het Palet Zuid. De kinderen mochten natuurlijk al even voorproeven!

Elke dag!

Binnen en buiten spelen

Bij de locaties van Jillz Kinderdagverblijf zijn er elke dag meerdere speel- en spelmomenten, waarbij de kinderen binnen en buiten kunnen spelen.

1 april 2019

10-jarig bestaan Jillz

Feestweek in verband met 10-jarig bestaan van Jillz Kinderdagverblijf! Het thema was werelddelen. Daarbij vierden we elke dag een ander land. We proefden hun eten en keken wat ze doen. Daarnaast lekker op het springkussen gespeeld en er kwam een gitarist langs voor interactieve ochtenden met de kinderen.

Blog

Ons laatste nieuws!

In onze blog vertellen we u graag wat er gaande is op onze 2 kinderdagverblijven in Amstelveen. Zo leest u welke leuke activiteiten we hebben ondernomen met de kinderen; wat voor nieuwe programma's we aan onze opvang hebben toegevoegd; en welke ontwikkelingen er zijn bij Jillz Kinderdagverblijf.

Locaties

LINDENLAAN

Lindenlaan 388
1185 NM Amstelveen
020 822 18 83

BENDERSLAAN

Benderslaan 2
1185 EK Amstelveen
06 39 768 529

KvK: 78448891

Stel uw vraag!

Wij horen graag van u! In dit contactformulier kunt u eenvoudig uw vragen en/of opmerkingen stellen. Uw kindje inschrijven kan via het aanmeldingsformulier.