Dagelijks doen we samen met de kinderen gebarentaal, we nemen de dag met de kinderen door en tijdens het eten en drink moment zingen we samen met gebarentaal. Doordat we het dagelijks herhalen kunnen de kinderen al heel goed mee doen.

Basis gebarentaal voor kinderen

Dagelijks nemen we samen met de kinderen het dagschema door. Bijvoorbeeld in de ochtend komen papa en mama ons brengen, welk gebarentaal hoort hierbij. Daarna gaan we fruit eten, welk gebaar hoort hier bij. Erg leuk om te zien dat de kinderen al heel goed mee doen. En het heel leuk vinden om te doen.

Studiedag 2020

Voor onze studiedag 2020 hebben alle leidsters ook de basis cursus gebaren taal gehad. Het was even moeilijk maar als je het blijft herhalen en daarbij komt ook nog dat een leidster het heel goed kan en 2 kinderen ook gebarentaal thuis doen, we goed op de hoogte blijven van de handelingen.

Zo proberen we op jonge leeftijd al met de kinderen te praten. Al wordt het op de Lindenlaan wel iets minder gedaan dan op de Benderslaan omdat daar de kinderen mee doen.

Afbeeldingen van gebarentaal

Wilt u zelf ook wat van gebaren taal afweten dan kunt u hier verschillende afbeeldingen bekijken Afbeeldingen van gebarentaal

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze team 2021 zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.