De GGD is langs geweest en we hebben weer geen één overtreding. Daar zijn we natuurlijk weer heel blij en trots op.

Jillz Kinderdagverblijf  heeft het GGD rapport ontvangen met weer geen één overtreding.

GGD onverwachts langs gekomen

Donderdag 10 september jl. is de GGD onverwachts langs geweest. Voor de 12ste x op rij hebben we geen één overtreding gekregen. Daar zijn we natuurlijk heel trots en blij om. De inspecteur kwam samen met een nieuwe collega in de ochtend onverwachts langs. De nieuwe collega werd ingewerkt.

Alle kinderen doen mee

De inspecteur heeft samen met haar collega alle belangrijke punten nagelopen.

Ze hebben mee gekeken hoe de verjaardag van een kindje gevierd werd die 4 jaar werd. Dat alle kinderen ook de baby’s erbij betrokken werden vond ze mooi en goed om te zien. Ze zag ook dat alle kinderen zich goed op hun gemak voelde en dat de sfeer heel fijn aanvoelt.
Verder hebben de inspecteurs gekeken naar de inrichting van Jillz Kinderdagverblijf en het gebruik van de ruimtes bekeken. Ook hebben zij onder andere de leidsters en de kinderen geobserveerd. En in gesprekken met de Pedagogische Medewerkers de richtlijnen en werkwijze van Jillz Kinderdagverblijf besproken.

GGD Rapport

Het rapport hebben we digitaal ontvangen en zal binnenkort op de site van Jillz Kinderdagverblijf staan en op de site van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

Mocht u het rapport willen lezen kunt u een mailtje sturen naar info@Jillzkinderdagverblijf.nl om het GGD rapport digitaal te ontvangen van ons.

Pedagogische medewerkers

Het hele team van Jillz Kinderdagverblijf is super trots op dit verslag. Het is toch altijd weer spannend als er naar je gekeken wordt en dat je beoordeelt word hoe je werkt. Maar door ons zelf te blijven hebben we weer een goed rapport ontvangen.

Voor volgend jaar zullen we er dan ook weer alles aan doen om ook weer een goed beoordeelt GGD rapport te ontvangen.

Voor meer foto’s zie hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Voor meer foto’s van het toneel stukje.