Wat zijn wij weer trots en blij, we hebben voor 11de keer op rij geen overtreding van de GGD.

Op dinsdag 12 november jl. is onverwachts de GGD inspectie langsgekomen op de Benderslaan. Elk jaar komt de GGD inspectie onverwachts langs. Ze gaan dan observeren, vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers maar ook aan de stagiaire of aan de groepshulp. En de eind conclusie is dat we weer geen overtreding hebben gemaakt. We zijn hier ook heel alert op, want we vinden het heel belangrijk dat we een goede opvang zijn.

Definitief rapport

Eindelijk hebben we vandaag het definitieve rapport ontvangen en kunnen we weer heugelijk mededelen dat er geen overtredingen zijn geconstateerd.

Inspectie

De inspecteur heeft o.a. een paar uur op de groep meegekeken,  alle personeelsleden ondervraagd en verschillende stukken bij mij opgevraagd.  In het rapport lees je o.a. dat ze erg enthousiast is hoe we pedagogisch met de kinderen omgaan en hoe we de IKK regels goed geïmplementeerd hebben en uitvoeren. Hiervoor wil ze ons allemaal complimenteren. Daar zijn we natuurlijk harstikke blij en trots op en streven ernaar om ook dit jaar weer een goede beoordeling te ontvangen. Binnenkort zal het rapport ook weer op de website van Jillz staan en in het register van de GGD

IKK

De nieuwe IKK regels hebben we goed aangepakt en volgen nauwkeurig de regels.Mocht u meer willen weten over de IKK regels kunt u die hier vinden. Of voor beleid of andere stukken kunt u ook hier vinden.

Meer weten over beleid. 

Voor meer foto’s zie Facebook.

via onze site kunt u naar de site van de GGD om ons rapport te lezen, u vind hier alle rapporten over ons. U kunt hier klikken voor het definitieve rapport.