Er zijn dit jaar een aantal pedagogische medewerkers geslaagd voor hun opleiding PW 4. En daar zijn we natuurlijk heel erg trots op.

Stagiaires

Elk jaar hebben we op verschillende niveaus stagiaires bij ons lopen. Dat vinden we heel fijn en prettig want we kunnen nieuwe goede studenten goed opleiden en begeleiden en wij leren weer van de stagiaires

BOl

Bij de BOL opleiding ga je naar school en loop je 2 dagen in de week stage. Het leren ligt voornamelijk op school en ook wat in de praktijk. We hebben dit jaar 3 stagiaires met goede resultaten hun diploma zien behalen, Ze zijn geslaagd. En dat vinden we altijd leuk om te zien en dat we daar een stukje aan bij gedragen hebben.

BBL

Bij de BBL opleiding ligt de na druk op praktijk leren, je gaat dan 3 dagen ongeveer naar het werk en 1 dag naar school. De nadruk ligt meer op de praktijk. je krijgt dan ook bijna een volledig loon elke maand uitbetaald. Onze collega is na 2 jaar geslaagd met een mooi rapport. Ze blijft ook nog gezellig bij ons werken.

Wie is Jillz Kinderdagverblijf

Voor onze kleinschalige kinderopvang in Amstelveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiaire die ons kan ondersteunen.
Jillz kinderdagverblijf ‘het vlinderbos’ (2009) biedt professionele opvang voor kinderen van 0-4 jaar op de locatie aan de Lindenlaan. Jillz kinderdagverblijf is een gezellige, warme en persoonlijke kinderopvang. Om dit te kunnen waarborgen kiezen wij bewust voor kleinschaligheid.

Bij Jillz kinderdagverblijf voelen ouders en kinderen zich direct thuis.

Wij bieden een veilige omgeving waarin kinderen plezier kunnen hebben en tegelijkertijd de mogelijkheid hebben om zich te ontwikkelen.
Om dit te bereiken wordt door ons vaste team van enthousiaste, ervaren en gediplomeerde pedagogisch medewerkers structureel aandacht besteed aan de verzorging, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Hierbij staat de individuele ontwikkeling van het kind centraal.
Wij bieden de kinderen ook VVE programma Peuterplein en een Peuterplus programma aan de kinderen aan.

Wat bieden wij?
Een huiselijke en prettige werkomgeving
Ruimte voor inbreng van eigen ideeën
Een uitdagende en afwisselende baan
Jaarlijkse trainingen
Arbeidsvoorwaarde conform CAO kinderopvang

Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.