Jillz Kinderdagverblijf is gesloten tussen 25 dec en 1 jan 2023. We hebben dan heerlijk kerstvakantie, Jillz Kinderdagverblijf is dan niet bereikbaar. U kunt ons altijd mailen in het nieuwe jaar zullen we dan weer contact met u opnemen. 1x per jaar zijn wij een week gesloten, tussen kerst en oud op nieuw. Ouders betalen hiervoor ook niet.

Kerstvakantie 2022

Tussen kerst en oud op nieuw zijn wij gesloten. Alle collega’s zijn dan even een paar dagen. Helaas met de corona is er niet veel te doen, hopelijk ligt er sneeuw of is op vakantie gaan toch een optie.

Vakantie

Veel kinderen gaan in de kerstvakantie, gesloten 25 dec en 1 jan, op vakantie. We hebben dan een heerlijk kerstvakantie, Veel kinderen gaan er dan lekker even tussen uit, naar familie of lekker weg, gewoon thuis blijven, of op vakantie naar een skigebied of huren een huisje ergens in Nederland. Nederland is ook een mooi land voor vakantie. Maakt niet uit waar je bent als je er maar  een mooie, gezellige tijd met je vrienden, familie of huisdieren of alleen van maakt.

Familie

De feestdagen en de kerstvakantie zijn meestal in het teken van familie en vrienden. We zoeken elkaar dan lekker op en eten veel en lekker.

Jillz Kinderdagverblijf bereikbaar

Vanaf 2 januari 2023 is Jillz Kinderdagverblijf weer bereikbaar voor iedereen. Met vragen over aanmelden, wachtlijst etc kunnen dan weer via de mail gesteld worden.

Beste wensen voor 2023

namens het hele team van Jillz kinderdagverblijf wensen we iedereen een heel mooi, gezond en liefdevol 2022 toe. Dat het maar een mooi jaar mag worden.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 12 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.