We zijn gesloten tussen 25 dec en 3 jan. We hebben dan heerlijk kerstvakantie, dan is Jillz Kinderdagverblijf gesloten. 1x per jaar zijn wij een week gesloten, tussen kerst en oud op nieuw. Ouders betalen hiervoor ook niet.

Kerstvakantie 2021

Tussen kerst en oud op nieuw zijn wij gesloten. Alle collega’s zijn dan even een paar dagen. Helaas met de corona is er niet veel te doen, hopelijk ligt er sneeuw of is op vakantie gaan toch een optie.

Vakantie

Veel kinderen gaan in de kerstvakantie, gesloten 25 dec en 3 jan. op vakantie. Want we hebben dan heerlijk kerstvakantie, dan is Jillz Kinderdagverblijf gesloten. op vakantie naar een skigebied of huren een huisje ergens in Nederland. Nederland is ook een mooi land voor vakantie. Helaas door de corona zal veel niet doorgaan, maar hopelijk maakt iedereen er toch een mooie, gezellige tijd van met familie.

Familie

De feestdagen en de kerstvakantie zijn meestal in het teken van familie en vrienden. We zoeken elkaar dan lekker op en eten veel en lekker. Daarna willen we graag weer afvallen en trainen.

Bereikbaar

Vanaf 3 januari 2022 zijn wij weer bereikbaar.

Beste wensen voor 2022

namens het hele team van Jillz kinderdagverblijf wensen we iedereen een heel mooi, gezond en liefdevol 2022 toe. Dat het maar een mooi jaar mag worden.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 12 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.