Wij zijn op zoek naar stagiaires PW niveau 3 en 4. doe jij de opleiding Pedagogisch medewerker niveau 3 of 4 dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij zijn Jillz Kinderdagverblijf

Jillz Kinderdagverblijf ‘het vlinderbos’ (2009) is een professioneel, kleinschalig, groen en gezellige kinderopvang in Amstelveen.

Jillz Kinderdagverblijf biedt een uitstekend tweede huis voor uw kind. De kinderen verblijven in een veilige en stimulerende omgeving, waarin zij zowel veel plezier hebben als zich goed kunnen ontplooien. Om deze pijlers te bereiken, wordt door ons veel aandacht besteed aan kwaliteit en verzorging.

Kwaliteit en verzorging

Jillz Kinderdagverblijf volgt een uitgebreid pedagogisch beleid, waarin de sociale en motorische ontwikkeling van kinderen centraal staan. Er worden binnen en buiten het verblijf veel activiteiten georganiseerd. Hoewel Jillz Kinderdagverblijf geen officiële VVE locatie is, vinden we het belangrijk hier aandacht aan te besteden. Zo werken we met de VVE methode Peuterplein en Raai de Kraai.

Opleiding instituut

Wij zijn een opleidings instituut voor verschillende niveaus. Zo leiden we stagiaires PW niveau 3 en 4 op. Maar hebben we af en toe ook een snuffel stagiaire of een maatschappelijke stagiaire. Wij leiden de studenten breed op zodat ze goed inzet baar kunnen zijn. En we geven de stagiaires PW ook het gevoel dat ze echt mee tellen.

We krijgen vaak te horen dat ze dat erg fijn vinden, dat ze echt betrokken zijn bij het team.