Drie keer in de week maken we voor de kinderen een gezonde warme maaltijd. We vinden het erg belangrijk dat de kinderen goed en gezond eten. Daarom maken we drie keer in de week een gezonde warme maaltijd voor de kinderen. We bereiden bijna alles in de steamer. Hierdoor blijven we vitamine en mineralen intact en is het voedsel gezonder. We eten heel gevarierd. Bijvoorbeeld zoete aardappel.

Zoete aardappel

Dit keer hebben we een gezonde maaltijd gemaakt met zoete aardappelen, sperziebonen en vegetarische gehaktballetjes. Dat vinden de kinderen om te smullen en het is nog heel gezond ook.

Vegetarisch

Zoveel mogelijk eten we vegetarisch. Zo kunnen alle kinderen hiervan eten. We hebben vegetarisch gehakt, burgers en balletjes maar ook smeerworst vinden de kinderen erg lekker. Ouders vragen regelmatig waar we de vegetarische smeerworst kopen. Maar soms eten we ook kip of vis.

Diverse gerechten

We bereiden de diverse gerechten zelf in onze keuken, wel volgens protocol zodat alles volgens de regels gaat.

Elke maand maken we een warme maaltijden schema zodat ouders weten wanneer ze warm hebben gegeten en wat we hebben gegeten. Dat vinden de ouders erg prettig. De dagen verschillen per week zodat elk kind warm eten krijgt.

Voor meer foto’s zie hier.