Wat een lol op de glijbaan, we glijden lekker hard van de glijbaan af! nog een keer! ja nog een keer!

Buitenruimte

Op onze buitenspeelplaats hebben we een glijbaan staan. Groot en klein willen er graag vanaf glijden. En met elkaar is het helemaal een feest dan gaan we achter elkaar. Gelukkig zijn ze heel lief voor elkaar en laten elkaar 1 voor 1 over de glijbaan gaan.

Nazomer

Door de mooie dagen in oktober kunnen de kinderen nog lekker buiten spelen en ook met water en emmertjes. De kinderen vonden dat erg fijn. Heerlijk, de kinderen kunnen bijna de hele dag buitenspelen. en dat vinden de kinderen het aller leukst. Lekker met hun vriendjes en vriendinnetjes bezig zijn met verschillende dingen. Bv op het krijtbord. Jillz Kinderdagverblijf vind het belangrijk dat kinderen naar buiten gaan, zodat ze lekker kunnen fietsen, klimmen, ballen, glijden, rennen en onderzoeken.

Krijtbord

Het krijtbord is erg in trek bij de kinderen. Met verschillende kleurtjes krijten ze het hele bord vol met allerlei leuke dingen. soms zijn het mooie strepen en rondjes maar soms zijn het ook mooie andere dingen. De kinderen maken ook vaak het bord zelf schoon met een doekje. Dat vinden de kinderen ook al erg leuk om zelf te doen.

Buiten zijn en buiten spelen is heerlijk. Lekker rennen, klauteren, graven in de zandbak, spelen in het groen. Ruimte om te ontdekken en te beleven.  Ook als het weer minder mooi is, gaan we naar buiten om een frisse neus te halen.

Buiten ontdekken

Kinderen hebben de drang dingen te ontdekken, hun wereld te vergroten. Buiten spelen is  goed voor de motorische, cognitieve, sociale en mentale ontwikkeling van je kind. Afstanden inschatten, eigen grenzen bepalen bij het klimmen of over muurtjes lopen; allemaal vaardigheden die het hele leven van pas kunnen komen.

Natuurbeleving

We zien hoe alles groeit en bloeit. Ontdekken welke kleine beestjes in de tuin leven. En hebben ons eigen moestuintje. We ervaren wisselende seizoenen met regen, sneeuw of een lekker zonnetje. Samen met de kinderen kijken we hoe bomen, bloemen veranderen in kleur en geur.

Buiten en bewegen zijn gezond

Buiten bewegen is belangrijk voor een goede gezondheid. De buitenruimtes zijn ingericht voor elke leeftijd. Zo kunnen de kinderen elkaar ontmoeten om samen te spelen, samen met de pedagogisch medewerkers buiten te zijn, etc. Het buiten spelen voorziet in verschillende (individuele) behoeften, zoals bijvoorbeeld ontdekken, terugtrekken, creatieve en motorische activiteiten.

Soms wordt je kind vies

Soms hoort bij buiten spelen nat en vies worden. Als je ziet hoeveel plezier de kinderen hebben, wordt het schoon blijven van kleren al snel minder belangrijk. We adviseren kleren die tegen een stootje kunnen en vies mogen worden. En natuurlijk regenlaarzen.

Aanmelden

Mocht u uw kind(eren) willen aanmelden dan kan dat via www.jillzkinderdagverblijf.nl/aanmelden

Het Palet

Voor meer info over het Palet zie hier www.hetpalet-zuid.nl

Foto’s van Jillz Kinderdagverblijf klik hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.