Het is erg warm in Nederland, het is een hittegolf. je kan beter binnen blijven dat is veel lekkerder dan buiten. WE blijven lekker binnen spelen.

Binnen blijven

Omdat het buiten te warm is, blijven we lekker binnen spelen.

In de school kunnen we lekker in de gangen van de school rennen op de Lindenlaan hebben we airco. Het is heerlijk vertoeven voor de kinderen en de leidsters.

Met zulke weken tropisch weer hanteren wij een warmte protocol (ook wel hitte protocol). De afgelopen weken is er een enorme hitte in ons land. De kinderen hebben dan verkoeling nodig. De kinderen spelen dan met water, zijn meer binnen of in de schaduw en krijgen lekkere waterijsjes.

Water spelen

We hebben dan badjes of emmers water of schelpen met water erin voor de kinderen neergezet. De kinderen kunnen dan heerlijk met hun voetjes en hun handjes zich zelf natmaken. Maar soms ook elkaar. Gelukkig gaat dat heel liefdevol en speels. Maar met deze hitte en die zo lang aanblijft vinden ze het zelfs niet meer zo leuk om buiten in de hitte te spelen. Ze zitten dan liever binnen in de airco.

Airco

Met dit warme weer wat zo lang aanblijft zitten de kinderen ook vaak binnen in de airco. Je kan dan weer gewoon spelen en doen waar je zin in hebt. Ze hadden zelfs zin om te twister. Of lekker te knutselen. Maar er zijn ook een aantal regels afgesproken met dit warme weer. Bijvoorbeeld meer drinken.

Veel drinken

In het warmte protocol staat ook dat de kinderen veel drinken, ze krijgen dan in ieder geval 2x meer dan de reguliere drinkmomenten die we al hebben. De kinderen vinden dat ook lekker maar het is ook goed voor ze, want die kleine lichaampjes verliezen veel meer vocht dan we denken.

Voor meer foto’s zie hier.

De zomervakantie komt er binnenkort aan en dan zijn de meeste kinderen en leidsters lekker vrij. Heerlijk genieten van de zomervakantie. Het is vakantie tijd en dat is duidelijk te merken. Het is erg rustig op de groep. Dat is ook weer leuk want dan kan je wat andere dingen met de kinderen doen omdat je een klein groepje hebt in de vakantie.

Water

Bijvoorbeeld met water spelen. Met water spelen is altijd leuk, vooral als het ook al lekker zonnig en warm buiten is. In de zomervakantie is het vaak mooi weer maar tegenwoordig kan je daar niet altijd vanuit gaan.

Zon en warmte

Het is de laatste dagen erg zonnig en warm geweest in Nederland, we hebben zelf een hele hete hittegolf gehad. Dat was ook niet leuk want iedereen moest binnen blijven in de airco.Gelukkig hebben we op Jillz kinderdagverblijf een airco. De kinderen konden dan lekker binnen spelen, eten en slapen. De leidsters waren ook blij dat ze mochten werken en niet buiten hoefden te zijn in de enorme hitte. Ook de ouders wilden liever bij ons blijven.

Opvang tijdens schoolvakantie

Je kind heeft vakantie, maar jij en je partner moeten gewoon werken. Welke mogelijkheden zijn er om je kind op te vangen als de school dicht is? Lees hier hoe je kinderopvang regelt tijdens de schoolvakantie. Jillz Kinderdagverblijf is het gehele jaar open behalve tussen kerst en oud op nieuw dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u heel veel vakantiedagen hoeft op te nemen.

Extra dagen opvang in de vakantie

Mocht u uw kindje meer dagen willen brengen in de zomervakantie periode dan is dat mogelijk. Door de afwezigheid van kinderen is er een mogelijkheid om extra dagen af te nemen. Dit kunt u aanvragen bij de leidsters of via de mail. Of via onze contact gegevens.

Protocol

Als u het warmte protocol wil lezen dan kunt u een mail sturen naar ons. Contact

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Wij zijn al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz kdv is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.