Wat ben ik hoog en groot, ik kan nu alles heel goed zien en ik ben helemaal niet bang!

De kinderen vinden het leuk om op het grote schoolplein van het Palet Zuid te spelen, we moeten ze dan wel een handje helpen bij het klimrek. Maar dat vinden de kinderen niet erg, juist leuk al die aandacht.

Samenwerken

De kinderen werken heel veel samen met elkaar, ze zijn een echt team en een grote familie. Dat is erg leuk en mooi om te zien. Samen gaan ze de bladeren opvegen.

Bomen

Deze tijd van het jaar verliezen de bomen heel veel bladeren, het ziet er wel een beetje kaal uit. De pleinen liggen vol met bladeren, maar zo lief de kinderen helpen mee om het op te ruimen.

We gaan regelmatig met de kinderen naar de speelplaats van het Palet zuid. De kinderen gaan dan bv naar de speelplaats van het kleutergebouw.

Het Palet zuid

Af en toe gaan we met de kinderen naar de kleuterschool. Het Palet bestaat uit 2 gebouwen, de kleuterschool en de bovenbouw. Het palet is een kleine, vertrouwde schoolgebouw. En biedt nu vanaf ongeveer 2,5 jaar tot ongeveer 12 jaar scholing aan.

‘Kleine school met groots onderwijs’
Zoals een kunstschilder op zijn palet de verf mengt en een kunstwerk maakt, zo maken wij met elkaar onze school, Palet Zuid. In al zijn diversiteit zijn we een kleurrijke school met veel persoonlijke aandacht. Zo geven we onderwijs aan onze leerlingen gericht op hun toekomst.

Geregeld contact tussen school en thuis vinden wij belangrijk. Open communicatie en betrokkenheid van ouders vinden we niet alleen prettig, maar ook noodzakelijk. Het gaat tenslotte om uw kind! Onze belofte: We begeleiden uw kind in het groot en ‘groots’ worden.

Meer informatie over deze basisschool in Amstelveen vindt u op de website van Het Palet Zuid. Of lees de brochure 5 redenen om voor het Palet Zuid te kiezen.

Brede school

Doordat Jillz Kinderdagverblijf ook samenwerkt met BSO Kindzijn en samen met het Palet vormen we met elkaar een bredeschool in het Keizer Karelpark.

Een bredeschool is een schoolcomplex, die meer dan alleen onderwijs verzorgt. De school kiest voor een bredere maatschappelijke functie. Dat doet ze samen met andere partijen die zich bezighouden met opgroeiende kinderen. Zo kunnen ze de ontwikkelingskansen van kinderen vergroten en verrijken.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.