Wat een ijspret was het weer voor de kinderen, een dolle boel om samen met mijn vriendjes sneeuwkastelen te bouwen.

Brrrr.. het is nog steeds erg koud, en er is vers sneeuw gevallen zodat we met de kinderen sneeuwpoppen kunnen maken! Dat vinden de kinderen, en wij natuurlijk erg gezellig en leuk om te doen.

Sneeuwman maken

We hebben er ook een knutselwerkje van gemaakt zodat we ook lekker de sneeuw naar binnen hebben gehaald en een activiteit hebben bedacht. Zelf sneeuwpoppen maken. De kinderen krijgen 3 witte rondjes van groot naar klein en die mogen ze plakken hoe en waar ze willen, daarna mogen ze de sneeuwpop inkleuren. Dat is leuk en wat een voorpret, want wie weet valt er binnenkort toch nog sneeuw en kunnen we toch een sneeuwpop maken!

Voor meer foto’s zie hier.

Er ligt helaas geen sneeuw meer maar de kinderen verheugen zich er wel weer op. Het is wel winter maar het weer is niet koud.

Sneeuwpoppen

Op de Lindenlaan hebben kinderen sneeuwpoppen gemaakt van verschillende materialen. Bijvoorbeeld papier en watten voor de sneeuw.

Sneeuwballen

Op de Benderslaan hebben ze juist weer sneeuwballen gemaakt. Zij hebben ook met verschillende materialen gewerkt om zo ene mooi sneeuwbal effect te creëren.

De kinderen vinden het altijd leuk om te knutselen. Je leert dan je fijne motoriek te ontwikkelen. bij de ene gaat het veel sneller dan bij de andere, maar dat maakt niet uit, je bent bij ons om het te leren en we vinden het juist leuk om jou ontwikkeling te begeleiden.

Voor meer foto’s van de Lindenlaan. En van de Benderslaan.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Wij zijn al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.