Het inspectierapport is binnen. De GGD is 12 december jl. langs geweest bij Jillz Kinderdagverblijf op de Benderslaan . We hebben het eind inspectierapport binnen en voor de 14de keer op rij heeft de inspectie GGD geen 1 overtreding geconstateerd. Daar zijn we als team weer heel blij mee.

Rapport

We hebben vandaag het GGD inspectierapport 2022 ontvangen. 12 december 2023 kwam weer onverwachts de GGD langs voor de jaarlijkse inspectie. We zijn weer trots te mededelen dat we weer geen een overtreding is geconstateerd. Waar we natuurlijk als team weer heel trots op zijn. Ook voor 2023 gaan we weer ons best doen omdat waar te maken.

GGD

De GGD inspectie komt jaarlijks onverwachts langs op alle kinderdagverblijven. Ze controleren dan op verschillende gebieden hoe er gewerkt wordt bij Jillz Kinderdagverblijf. Verder kijken ze of we ons aan alle reels houden en of het personeel gekwalificeerd is. Tot nu toe constateert de GGD bij ons voor de 14de keer op rij geen overtreding. En daar zijn we als team heel blij en trots op.

Eindrapport

Eindelijk hebben we vandaag het eindrapport ontvangen en kunnen we weer heugelijk mededelen dat er geen overtredingen zijn geconstateerd.

Inspectie

De inspecteur heeft o.a. een paar uur op de groep meegekeken,  alle personeelsleden ondervraagd en verschillende stukken bij mij opgevraagd.  In het rapport lees je o.a. dat ze erg enthousiast is hoe we pedagogisch met de kinderen omgaan en hoe we de IKK regels goed geïmplementeerd hebben en uitvoeren. Hiervoor wil ze ons allemaal complimenteren. Daar zijn we natuurlijk harstikke blij en trots op en streven ernaar om ook dit jaar weer een goede beoordeling te ontvangen. Binnenkort zal het rapport ook weer op de website van Jillz staan en in het register van de GGD

IKK

De nieuwe IKK regels hebben we goed aangepakt en volgen nauwkeurig de regels. Mocht u meer willen weten over de IKK regels kunt u die hier vinden. Of voor beleid of andere stukken kunt u ook hier vinden.

Meer weten over beleid. 

voor meer foto’s zie Facebook.

GGD onverwachts gekomen

De inspectrice heeft samen met haar collega alle belangrijke punten nagelopen.
Ze hebben de inrichting en het gebruik van de ruimtes bekeken. Ook hebben zij onder andere de leidsters en de kinderen geobserveerd. En in gesprekken de richtlijnen en werkwijze besproken.

GGD Rapport

Het rapport hebben we ontvangen en zal binnenkort op de site van Jillz Kinderdagverblijf staan en op de site van de overheid. Mocht u het rapport willen lezen zie GGD rapport Jillz Kinderdagverblijf. Lindenlaan

Of GGD rapport Jillz Kinderdagverblijf Benderslaan.

Pedagogische medewerkers

Het hele team van Jillz Kinderdagverblijf is super trots op dit verslag. We zullen er dan ook weer alles aan doen om volgend jaar ook weer een goed beoordeelt GGD rapport te ontvangen.

Voor meer foto’s zie hier.

Aanmelden

Mocht u uw kind(eren) willen aanmelden dan kan dat via www.jillzkinderdagverblijf.nl/aanmelden

Het Palet

Voor meer info over het Palet zie hier www.hetpalet-zuid.nl

Foto’s van Jillz Kinderdagverblijf klik hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.