Jarig zijn op het kdv, bij Jillz kinderdagverblijf, is erg leuk. Je wordt in het zonnetje gezet omdat iedereen voor je gaat zingen en verwend wordt. Als je jarig bent hoort daar een liedje bij.

Liedjes zingen

Als een kindje jarig is, maken wij een mooie muts voor haar of hem en mag je op de feeststoel zitten. Iedereen gaat dan voor je zingen. Uit volle borst zingt bijna iedereen mee. Je hoeft natuurlijk niet mee te zingen. sommige vinden liedjes zingen leuk en andere weer niet. Vooral Hoera! vinden alle kinderen leuk. De handjes gaan dan in de lucht. Vaak gaat de jarige job trakteren, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Jarig zijn is leuk, want de jarige job krijgt een cadeautje van Jillz Kinderdagverblijf. De kinderen geven dat aan de jarige job.

Trakteren

Als ouders trakteren vragen of er een gezonde traktatie uitgedeeld kan worden. De mooiste creaties worden er met fruit gemaakt. En heerlijk vinden de kinderen dat.

Mocht het een eet traktatie zijn dan eten we dat gezellig met de hele groep op. Vaak is het dan heel stil en zit iedereen te genieten van het lekkers.

Soms hebben de kinderen geluk, want krijgen ze ook een zakje mee voor thuis. Dan kunnen ze thuis nog even nagenieten.

Dank je wel jarige job.