Vandaag was er weer een jarige job bij ons op de groep. Helaas gaat ze ons verlaten omdat ze 4 jaar is geworden en gaat ze gezellig naar school.

School

Gelukkig zitten we in de school en kunnen we de meeste kinderen verder zien opgroeien. het is ook zo leuk om te zien hoe hete groeiproces verder gaat. Je ziet ze dan van kleine meisjes of jongens naar grote tieners groeien. Als we een jarige job hebben dan zingen we ook altijd liedjes met de kinderen.

Zingen

Bij een verjaardag horen ook liedjes bij. De meeste kinderen kennen ze allemaal en zingen daarom uit volle borst mee. lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria ja ….. en nog meer liedjes zingen we. De kinderen geven vaak zelf aan welke ze willen zingen.

Uitdelen

helaas door de corona tijd mogen we geen cadeautjes of lekker uitdelen. Wij geven daarom zelf iets lekkers aan de kinderen omdat dat toch erbij hoort en de kinderen dat leuk vinden. We maken dan iets met fruit, of een soepstengel.

Cadeautje

Bij een verjaardag hoort een cadeautje. We pakken de cadeautjes altijd vrolijk in, want uitpakken blijft altijd leuk en spannend. Als het 4 jaar wordt krijgt het een paar leuke mooie cadeautjes die zij of hij mee kan nemen maar de kleuterschool. Maar anders krijgen ze een gepast cadeau naar hun leeftijd wat verantwoord is. Na het zingen en cadeautjes uitpakken is het tijd om uit te delen. We vragen de ouders om zo veel mogelijk rekening te houden om geen tot weinig suiker uit te delen. Gezonde traktaties.

Gezonde traktaties

Er worden steeds meer gezonde traktaties door de ouders en pedagogische medewerkers uitgedeeld aan de kinderen. Er zijn ook hele leuke ideetjes die je bijvoorbeeld met fruit kan maken. Zie hier bijvoorbeeld een schip met watermeloen. Maar er was laatst ook een pizza van watermeloen met daarop allemaal fruit alsof het een aangeklede pizza was. De kinderen hebben er van gesmuld. Want ogen doen ook heel veel voor kinderen. Als iets er mooi uit ziet dan smaakt het ook lekker.

Als het weer mag zie hier voor leuke traktatietips.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.