Het Jillz Kinderdagverblijf bestaat 13 jaar. Afgelopen 1 april was het alweer 13 jaar geleden dat Jillz Kinderdagverblijf zijn deuren opende. Sinds die tijd zijn we steeds meer gegroeid tot een bloeiend, mooi, sterk bedrijf. Wat er voor de kinderen is en met een goed, professioneel team.

We zijn erg trots dat Jillz kinderdagverblijf bestaat 13 jaar en danken alle ouders in de afgelopen jaren voor hun vertrouwen in ons!

13 jaar geen een GGD overtreding

Wij hebben nog nooit een overtreding gemaakt. Jillz Kinderdagverblijf bestaat al 13 jaar en heeft nog nooit een GGD overtreding gemaakt. Laatst was de GGD nog onverwachts op locatie maar alles was weer in orde, zoals we dat ook graag willen en ons best voor doen.

Voor het GGD rapport van 26 augustus jl. of een ander rapport zie https://www.jillzkinderdagverblijf.nl/inspectie-ggd/

Kinderopvang Amstelveen

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Jillz Kinderdagverblijf is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Jillz Kinderdagverblijf heeft 2 groepen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderdagverblijf Amstelveen Lindenlaan

Het Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Kinderopvang Amstelveen Benderslaan

Jillz Kinderdagverblijf is al 13 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Dit is een kleinschalige opvang voor kinderen van 2-4 jaar oud. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.