We hebben deze week een kado gehad van de oudercommissie. Ze hebben ons in het zonnetje gezet omdat we in de corona tijd gewoon open waren. Wat een leuke verrassing van de oudercommissie om ons een kado te geven voor de periode dat we alleen open waren voor de noodopvang.

Noodopvang

In de periode van 15 maart tot en met 11 mei is Jillz Kinderdagverblijf open geweest voor de noodopvang. Kinderen van ouders die in vitale en cruciale beroepen werken konden hun kind wel naar de opvang brengen.

Voor de kinderen

Voor alle kinderen die thuis waren , maakte wij elke dag een filmpje met een voorleesverhaal, opdrachten die ze konden volgen. Ook mailde we elke dag verschillende activiteiten naar de ouders die ze allen, of met de kinderen samen konden uitvoeren. Daar werd erg positief op gereageerd, we vonden dat erg leuk om te doen maar dat de kinderen blij waren om op deze manier toch nog contact met ons te hebben, was natuurlijk het aller mooiste.

Ouders

Ouders waarderen dat ook heel erg, want ze zijn super blij als hun kindje alle liefde en zorg van de juffen krijgen.

Oudercommissie

Namens de ouders heeft de oudercommissie ook de pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet. Iedereen kreeg een bon. Ook de stagiaires worden bedankt met hetzelfde kado. Want iedereen is gelijk bij Jillz kinderdagverblijf, alleen de verantwoording ligt bij sommige anders.

Voor meer oudercommissie nieuws

Bedankt

Bedankt lieve ouders voor het mooie en heerlijke kado, we hebben het allemaal met liefde gedaan.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.