Vandaag werden er een heleboel kadootjes uitgedeeld door de Piet aan alle kinderen van Jillz Kinderdagverblijf

Ouders

Elk jaar komt de Sinterklaas en zijn Pieten bij Jillz Kinderdagverblijf zijn verjaardag vieren samen met de kinderen. Alle kinderen ook die die dag niet aanwezig zijn en ouders waren welkom. Helaas was het dit jaar niet mogelijk en dat vonden wij erg jammer. Maar achteraf gezien was het ook wel fijn voor de kinderen, want het was nu een stuk rustiger op de groep.

Sinterklaasfeest

Het is altijd een goed en druk bezocht feestje. De kinderen maken zich altijd weer druk of Sint en Piet en zijn kadootjes wel op tijd aankomen. Gelukkig was dit wel weer het geval. De kinderen waren al de hele dag door het dolle heen. Het blijft toch altijd een hele gezellige tijd. De kinderen hadden al mooie Pieten mutsen gemaakt zodat de Sint alle namen van de kinderen meteen herkende. En dat is maar goed ook, want de Sint is de jongste niet meer. Er werden ook heel veel liedjes gezongen, en het populairste liedje blijft “Piet ging uit fietsen”

Kadootjes

De Sint had heel veel tassen met kadootjes mee, hij kon ze haast niet tillen. Gelukkig had hij een paar lieve Pietjes mee die hem mee hielp met de kadootjes. Maar de Pieten hadden niet alleen kadootjes mee, ze hadden ook 2 volle tassen met pepernoten mee. En die werden regelmatig uitgedeeld aan de kinderen maar ook aan de ouders. Die hadden er ook wel zin in.

Dag Kinderen, dag Sint, dag Piet tot volgend jaar.

Voor meer foto’s zie hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina.