Kennismaken met de andere groep. Er zijn een aantal kinderen van de Lindenlaan naar de Benderslaan gegaan om daar samen te spelen en kennis te maken met de andere kinderen.De kinderen vonden het erg leuk om daar te spelen.

Rondje om

We zijn met de kinderen een rondje om gelopen en zo naar de andere groep op de Benderslaan gegaan. De ander groep zit in de school het Palet.Op deze manier leren we de kinderen kennismaken met de andere groep. Ze konden daar lekker snuffelen en om zich heen kijken wat er allemaal gebeurt. sommige kinderen kende nog kinderen van toen ze nog op de Lindenlaan zaten. En zagen ook bekende leidsters op de andere groep.

Het Palet

Af en toe gaan we met de kinderen naar de kleuterschool. Het Palet bestaat uit 2 gebouwen, de kleuterschool en de bovenbouw.

Het Palet

Het palet is een kleine, vertrouwde school. En biedt nu vanaf ongeveer 2,5 jaar tot ongeveer 12 jaar school aan.

‘Kleine school met groots onderwijs’
Zoals een kunstschilder op zijn palet de verf mengt en een kunstwerk maakt, zo maken wij met elkaar onze school, Palet Zuid. In al zijn diversiteit zijn we een kleurrijke school met veel persoonlijke aandacht. Zo geven we onderwijs aan onze leerlingen gericht op hun toekomst.

Geregeld contact tussen school en thuis vinden wij belangrijk. Open communicatie en betrokkenheid van ouders vinden we niet alleen prettig, maar ook noodzakelijk. Het gaat tenslotte om uw kind! Onze belofte: We begeleiden uw kind in het groot en ‘groots’ worden.

Meer informatie over deze basisschool in Amstelveen vindt u op de website van Het Palet Zuid. Of lees de brochure 5 redenen om voor het Palet Zuid te kiezen.

Brede school

Doordat Jillz Kinderdagverblijf ook samenwerkt met BSO Kindzijn en samen met het Palet vormen we met elkaar een brede school in het Keizer Karelpark.

Een brede school is een school, die meer dan alleen onderwijs verzorgt. De school kiest voor een bredere maatschappelijke functie. Dat doet ze samen met andere partijen die zich bezighouden met opgroeiende kinderen. Zo kunnen ze de ontwikkelingskansen van kinderen vergroten en verrijken.

BSO KINDZIJN

BSO KindZijn is een kleinschalige buitenschoolse opvang voor basisschool kinderen. Doordat we niet zo groot zijn, kunnen we veel aandacht aan de ontwikkeling van de kinderen geven. We luisteren graag. Laten de fantasie en belevingswereld van kinderen de vrije loop. Ontdekken graag de unieke kwaliteiten van elk kind. En stimuleren we om hun eigen ontdekkingstocht te volgen!

Bij BSO KindZijn worden de kinderen met zorg opgevangen. Uiteraard door onze ervaren en HBO-geschoolde pedagogische begeleiders. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen met plezier naar onze BSO komen. Daarom verzorgen wij iedere dag leuke en sportieve activiteiten!

Meer informatie vindt u op de website van BSO KindZijn.

Doorstromen

Door kennismaken met de andere groep wordt het straks minder moeilijk om door te stromen voor de kinderen die dag graag willen.

Kinderopvang Amstelveen

Zoekt u een leuke, kleinschalige maar zeer professionele kinderopvang, zie onze site en neem gerust contact met ons op. Info@jillzkinderdagverblijf.nl