Het is bijna kerst, de Sint is weg en we zijn meteen druk bezig met het thema kerst. De december maanden zijn een heerlijke tijd om te knutselen en activiteiten met de kinderen te doen. Je kan zoveel verschillende kanten ermee op.

Het is bijna kerstvakantie, dan is Jillz Kinderdagverblijf gesloten. 1x per jaar zijn wij een week gesloten, tussen kerst en oud op nieuw. Ouders betalen hiervoor ook niet.

Tussen kerst en oud op nieuw zijn wij gesloten. Alle collega’s zijn dan even een paar dagen. Helaas met de corona is er niet veel te doen, hopelijk ligt er sneeuw of is op vakantie gaan toch een optie.

Activiteiten

Tijdens de laatste dagen voor kest doen we met de kinderen verschillende kerst actviteiten. Dit kan knutselen zijn, maar ook bakken, Op beide groepen doen we dan leuke dingen met de kinderen.

Vakantie

Veel kinderen gaan in de kerstvakantie op vakantie naar een skigebied of huren een huisje ergens in Nederland. Nederland is ook een mooi land voor vakantie. Helaas door de corona zal veel niet doorgaan, maar hopelijk maakt iedereen er toch een mooie, gezellige tijd van met familie.

Familie

De feestdagen en de kerstvakantie zijn meestal in het teken van familie en vrienden. We zoeken elkaar dan lekker op en eten veel en lekker. Daarna willen we graag weer afvallen en trainen.

Aanmelden

Mocht u uw kind(eren) willen aanmelden dan kan dat via www.jillzkinderdagverblijf.nl/aanmelden

Het Palet

Voor meer info over het Palet zie hier www.hetpalet-zuid.nl

Foto’s van Jillz Kinderdagverblijf klik hier.

Kinderopvang Amstelveen

Jillz is al 11 jaar een betrouwbare kinderopvang in Amstelveen. Mocht u meer informatie willen ontvangen dan kunt u mailen naar info@jillzkinderdagverblijf.nl.

Aanmelden Jillz Kinderdagverblijf

Om u aan te melden klik hier op Aanmelden/registreren.

Facebook Jillz Kinderdagverblijf

Voor foto’s op Jillz Kinderdagverblijf Facebook pagina. Meer foto’s van onze nieuwjaarsgroet zie op Facebook en Instagram.

Instagram Jillz Kinderdagverblijf

Of volg ons op Instagram Jillz Kinderdagverblijf.