Via deze weg wilt het team van Jillz Kinderdagverblijf een kerstgroet uitbrengen. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe. Wij hebben voor alle ouders een zelfgemaakte kerstkaart gemaakt.

Kerstkaart

Elk jaar maken we met de kinderen een leuke kerstkaart. Deze maken we helemaal zelf en daar zitten altijd heel veel glitters op. De kerstkaart is een traditie. Een kerstgroet is leuk om te ontvangen maar ook om te geven, vandaan dat we dat elk jaar met de kinderen geven en maken.

2019

Ook willen we natuurlijk de kinderen, ouders en alle andere mensen de beste wensen voor 2019 toewensen. Dat al u dromen uit mogen komen. Wat is 2018 weer voorbij gevlogen, het was een vervlogen jaar met helaas minder leuke momenten maar gelukkig ook heel veel mooie, fijne momenten. Hopelijk gaat 2019 iets langzamer voorbij en wordt het een super mooi, geweldig jaar voor iedereen.

Dromen

Dromen zijn fijn en prettig. Dromen mag altijd en doet een mens goed, ook kinderen vinden het leuk om te dromen. Dus maak weer mooie dromen en laat die in 2019 uitkomen. Maar naast dromen is gezondheid toch een van de belangrijkste dingen in het leven.

Gezondheid

Het hele team wenst iedereen heel veel gezondheid toe, dat het maar een jaar mag worden met heel veel fijne, leuke dingen met dierbare.

Fijne jaarwisseling en prettige feestdagen!

Voor meer foto’s zie hier.